Τουρκική προπαγάνδα : Βίντεο με τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis (vid)

Τουρκική προπαγάνδα : Βίντεο με τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis (vid)

Βίντεο, με εμφανή διάθεση προπαγάνδας, από τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis δημοσίευσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, κάνοντας λόγο για αποφασιστικότητα της χώρας να προστατεύσει «κάθε είδους δικαιώματα και συμφέροντα στην Γαλάζια Πατρίδα»

Βίντεο, με εμφανή διάθεση προπαγάνδας, από τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis δημοσίευσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, κάνοντας λόγο για αποφασιστικότητα της χώρας να προστατεύσει «κάθε είδους δικαιώματα και συμφέροντα στην Γαλάζια Πατρίδα».

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter και το κείμενο που το συνοδεύει γράφει τα εξής:

«Εμπνευσμένοι από την ένδοξη ιστορία μας, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την προσευχή του ευγενούς έθνους μας, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε κάθε είδους δικαιώματα και συμφέροντα στην Γαλάζια Πατρίδα μας από τώρα μέχρι το τέλος. Η συνθήκη μας είναι η Γαλάζια Πατρίδα μας».

Σημειώνεται πάντως πως από το βίντεο δεν προκύπτει ο χρόνος και η τοποθεσία όπου ελήφθη.

Για «Γαλάζια Πατρίδα» μιλά ο Ακάρ

Τη θεωρία της Γαλάζιας Πατρίδας επανέφερε σε μήνυμά του νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ.

«Στην Ανατολική Μεσόγειο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβίωσης οποιουδήποτε σχεδίου που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία» διεμήνυσε, ενώ σχολίασε τις κινήσεις του σεισμογραφικού που εξακολουθεί να πλέει ενός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Ο Ακάρ ανέφερε πως «το τουρκικό Ναυτικό συνοδεύει και προστατεύει Oruc Reis και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων, συμφερόντων της Τουρκίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ