Σάλος για το ζεύγος Μπέκαμ : Απέκρυψαν ότι είχαν κορωνοϊό και γύρισαν τη μισή υφήλιο

Σάλος για το ζεύγος Μπέκαμ : Απέκρυψαν ότι είχαν κορωνοϊό και γύρισαν τη μισή υφήλιο

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι και η 46χρονη σταρ της ποπ κόλλησαν τον ιό σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες την 1η Μαρτίου.

Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι θύμα του κορωνοϊού. Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ νόσησαν με κορωνοϊό και όχι μόνο το κράτησαν μυστικό αλλά γύρισαν και τη μισή υφήλιο.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι και η 46χρονη σταρ της ποπ κόλλησαν τον ιό σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες την 1η Μαρτίου.

Από εκεί πέταξαν για το Λονδίνο στις 4 Μαρτίου, όπου γιόρτασαν τα 21α γενέθλια του πρωτότοκου γιους τους, Μπρούκλιν. Στις 11 Μαρτίου ταξίδεψαν όλοι μαζί οικογενειακώς για το Μαϊάμι γιατί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 19 Μαρτίου, ο Ντέιβιντ, η Βικτώρια και τα παιδιά τους επέστρεψαν στο Λονδίνο. Τον Αύγουστο ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Βικτώρια με τις ηθοποιούς Eva Longoria και Liv Tyler και τον σεφ Gordon Ramsay, που βρίσκονταν μαζί τους στο Λος Άντζελες.

Η Βικτόρια Μπέκαμ αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε ήδη κολλήσει κορωνοϊό ήταν κάτι από παραπάνω από ευδιάθετη, όπως φαίνεται και στο βίντεο, όπου τη βλέπουμε να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, που κόστισε 100.000 δολάρια.

Οι διακοπές στην Ελλάδα

Το διάσημο ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ και την μικρότερη κόρη τους Χάρπερ επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το Πόρτο Χέλι. Μαζί τους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του Μπρούκλιν, Νίκολα Πέλτς.

Αν και οι Μπέκαμ προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το ταξίδι τους στη χώρα μας τους πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο Instagram.

Σε αυτή φωτογραφία, βλέπουμε τον Μπρούκλιν αγκαλιά με την αρραβωνιαστικιά του, Νικολά Πελτζ. Το στιγμιότυπο φαίνεται να απαθανάτισε η Βικτόρια Μπέκαμ, έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο όπου έμενε η οικογένεια.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μια φωτογραφία που τη δείχνει να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα και έγραψε «Τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού» και άλλη μία με το σύζυγό της, Ντέιβιντ με την τρυφερή λεζάντα: «Φιλιά Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε αγαπώ».

Η διάσημη οικογένεια περνούσε τον περισσότερο χρόνο στη θάλασσα και στο πολυτελές θέρετρο, όπου διέμενε αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις.

Τα συμπτώματα και η «μυστική» καραντίνα

Το ζεύγος Μπέκαμ, σύμφωνα με το βρετανικό τύπο, άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κορωνοϊού όταν βρισκόταν στο Μαϊάμι περίπου δέκα ημέρες μετά το πάρτι στο Λος Άντζελες. Ο Ντέιβιντ αισθάνθηκε πρώτος αδιαθεσία και ακολούθησε η Βικτώρια, που ανέβασε πυρετό και είχε πονόλαιμο.

Επέλεξαν όμως να μην ανακοινώσουν το παραμικρό. Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αποκάλυψαν ότι η Βικτώρια πανικοβλήθηκε και ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε «μυστική» καραντίνα για περισσότερο από δύο εβδομάδες στο εξοχικό τους στο Λονδίνο. Μέχρι τότε βέβαια ήταν «σούπερ μεταδότες», αφού ήρθαν σε επαφή με πολύ κόσμο σε πάρτι και εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, από τις ΗΠΑ μέχρι τη Βρετανία.

«Υπερμεταδότες» η οικογένεια Μπέκαμ

Άκρως εκνευρισμένος ο κόσμος στη Βρετανία με την οικογένεια Μπέκαμ που αποφάσισε να δράσει χωρίς υπευθυνότητα.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ