Λουτράκι : Ο δράστης προσπάθησε να στήσει σκηνικό ληστείας – Δεν μπόρεσε να κρύψει το μίσος του

Λουτράκι : Ο δράστης προσπάθησε να στήσει σκηνικό ληστείας – Δεν μπόρεσε να κρύψει το μίσος του

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε ώρα που περνάει

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε ώρα που περνάει.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο δράστης πιθανώς αιφνιδίασε τα θύματά του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη πάλης στις σορούς. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να τη ζήλευε παθολογικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Star, ο δολοφόνος, ο οποίος ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσπάθησε να θολώσει τα νερά, στήνοντας άτσαλα ένα σκηνικό που να δείχνει ότι το κίνητρο ήταν δήθεν η ληστεία, η οποία εξελίχθηκε σε δολοφονία του ζευγαριού.

Προσπάθησε να στήσει σκηνικό ληστείας

Γι’ αυτόν τον λόγο, λίγο πριν φύγει από το μικρό εξοχικό, πήρε από τα δύο θύματα τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά και τα πορτοφόλια τους με τα χρήματα και τις πιστωτικές κάρτες. Αμέσως μετά, για να γίνει πιο πειστικός, άρπαξε και το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, όπως έχει γίνει άλλωστε και σε πολλές άλλες παρόμοιες ληστείες.

Αυτό όμως που δεν μπόρεσε να κρύψει ήταν το μίσος με το οποίο χτυπούσε ανελέητα τα θύματά του. Ήταν τέτοια η μανία του που με δυσκολία έγινε η αναγνώριση των δύο θυμάτων.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, αυτό δείχνει ξεκάθαρα εκδίκηση και προσωπικό μένος, κάτι βέβαια που δεν ισχύει στους κοινούς ληστές οι οποίοι δε γνωρίζουν προσωπικά τα θύματά τους. 

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς»

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα loutraki365.gr, ο 45χρονος που καταζητείται ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο. Πρόκειται για 45χρονο σεσημασμένος αλβανικής καταγωγής.

Η 45χρονη τον είχε χωρίσει, όμως εκείνος δεν μπόρεσε ποτέ να το αποδεχτεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, ο πρώην σύντροφός της, φέρεται να την απειλούσε εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα στην Αστυνομία, ο αλλοδαπός άνδρας που αναζητείται, της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς».

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία έμαθε για τη δολοφονία της μητέρας της, από τα μέσα ενημέρωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ