Σεισμός στη Σάμο : Βίντεο – σοκ από το σημείο που σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά

Σεισμός στη Σάμο : Βίντεο – σοκ από το σημείο που σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά

Σε ένα στενό τα δύο παιδιά 15 και 17 ετών καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο

Ενα συγκλονιστικό βίντεο, ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι για όλους μας από το σημείο της τραγωδίας με τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στη Σάμο λόγω του σεισμού, έρχεται στο φως.

Πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό βίντεο που αλιεύσαμε από το facebook όπου ένας κάτοικος της περιοχής πήγε και τράβηξε με το κινητό του πλάνα από εκεί όπου έπεσε ο τοίχος και καταπλάκωσε τα παιδιά, 15 και 17 ετών. Είναι ένα μικρό στενάκι με σπίτια ετοιμόρροπα και την ώρα που περνούσαν τα παιδιά, μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο, καταπλακώθηκαν κι έχασαν τη ζωή τους.

Τα δύο παιδιά περνούσαν από ένα στενό δρόμο της πόλης και ο σεισμός προκάλεσε την πτώση ενός τοίχου, με αποτέλεσμα να τα καταπλακώσει.

Παρά τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν ζωντανά από τους διασώστες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το σημείο που έχασαν την ζωή τους τα δυο παιδιά ήταν πολύ στενό και πιθανότατα δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν.

Παρακολουθούμε τις αγωνιώδεις προσπάθειες να τους απεγκλωβίσουν αλλά ήταν πια αργά.

Οκτώ οι τραυματίες στο νοσοκομείο της Σάμου

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου της Σάμου, Νίκο Στεφανή ο αριθμός των τραυματιών από τη σεισμική δόνηση φτάνει στους οκτώ.

Όπως τόνισε ο διοικητής, λίγη ώρα πριν έφτασαν τα ασθενοφόρα από τη δυτική πλευρά του νησιού μεταφέροντας τρεις ακόμα τραυματίες.

«Οι πιο πολλοί τραυματίες είναι μεγάλων ηλικιών και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το συνολικό αριθμό των τραυματιών» σημείωσε ο κ. Στεφανής.

Παράλληλα, ο διοικητής του νοσοκομείου της Σάμου ανέφερε πως το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά, χωρίς προβλήματα και πως δεν έχει χρειαστεί να υποβληθεί κανείς από τους τραυματίες σε χειρουργική επέμβαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ