Έκρηξη στο Μπρίστολ : Για τουλάχιστον 4 νεκρούς μιλούν τα βρετανικά ΜΜΕ

Έκρηξη στο Μπρίστολ : Για τουλάχιστον 4 νεκρούς μιλούν τα βρετανικά ΜΜΕ

Όπως αναφέρουν έγκυρα βρετανικά μέσα μαζικής Ενημέρωσης, όπως ο Guardian και οι Times, τέσσερις εργαζόμενοι επεξεργασίας αποβλήτων, έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη σε μονάδα ανακύκλωσης νερού κοντά στη βρετανική πόλη

Για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς κάνουν λόγο τα βρετανικά ΜΜΕ, αναφορικά με την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα στο Μπρίστολ της Βρετανίας.

Όπως αναφέρουν έγκυρα βρετανικά μέσα μαζικής Ενημέρωσης, όπως ο Guardian και οι Times, τέσσερις εργαζόμενοι επεξεργασίας αποβλήτων, έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη σε μονάδα ανακύκλωσης νερού κοντά στη βρετανική πόλη. Ένας ακόμη έχει τραυματιστεί.

«Εργάτες βρίσκονταν στην κορυφή μιας δεξαμενής με χημικά σε μια μονάδα της εταιρείας ύδατος Wessex Water, όταν εξερράγη» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος των Times Γουίλ Χάμφρις. 

Νωρίτερα, η πυροσβεστική είναι κάνει λόγο «πολλά θύματα», χωρίς ωστόσο κανένας να έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Η μόνη επίσημη αντίδραση μέχρι στιγμής είναι από την υπουργό Εσωτερικών, Πρίτι Πάτελ, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter τόνισε πως «οι σκέψεις μου είναι με εκείνους που έχουν πληγεί και τις γενναίες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται σκληρά για την επίλυση αυτού του περιστατικού».

Φρικτές αναφορές…

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Times, ένας από τους νεκρούς εκτοξεύτηκε από τη σφοδρότητα της έκρηξης και εκτοξεύτηκε 150 μέτρα μακριά από τη σημείο. 

Το χρονικό της έκρηξης

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη στη μονάδα που βρίσκεται στο Έιβονμαουθ. Πιστεύεται ότι η έκρηξη έγινε σε μια από τις χημικές δεξαμενές της μονάδας ανακύκλωσης νερού της εταιρείας ύδατος Wessex Water. 

Η αστυνομία είπε ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα για το συμβάν αυτό.

«Οι αστυνομικές έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη είναι σε πρώιμο στάδιο και συνεχίζονται» είπε ο επιθεωρητής Μαρκ Ρανέικρς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ