Πέθανε ο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης

Πέθανε ο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης

Ο Ανδρέας Φικιώρης είχε γίνει γνωστός για την προώθηση του νερού με όζον.

Πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης.

Ο Ανδρέας Φικιώρης, όπως έχει δηλώσει, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, ωστόσο είχε “καταπιαστεί” με διάφορες θεραπείες και σκευάσματα που προωθούσε, μιας και είχε γίνει επιχειρηματίας του χώρου της υγείας.

Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το νερό με όζον που έχει αφήσει “εποχή” στα τηλεοπτικά χρονικά, και του έδωσε το παρατσούκλι “Δρ Όζον”. 

Οι εκπομπές του έγιναν επίσης γνωστές και για τον τρόπο του, το χιούμορ με το οποίο αντιμετώπιζε τα πράγματα και τις ατάκες που “πετούσε”.

Τα τελευταία χρόνια έπασχε από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου. 

Για το θάνατο του Ανδρέα Φικιώρη, έβγαλε ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογενειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ