Συνελήφθησαν πέντε άτομα να παίζουν ζάρια μέσα σε φορτηγό

Συνελήφθησαν πέντε άτομα να παίζουν ζάρια μέσα σε φορτηγό

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ, το μεσημέρι του Σαββάτου, εντόπισαν 5 άτομα μέσα σε φορτηγό αυτοκίνητο, να παίζουν ζάρια σε περιοχή του Ηρακλείου, Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες  το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πέντε άτομα  για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (02.01.2020) το απόγευμα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν διαμορφώσει κατάλληλα το εν λόγω Ι.Χ φορτηγό και συμμετείχαν στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «KΥΒΟΙ – ΖΑΡΙΑ» και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ και ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια.

Πηγή: politica.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ