Πελώνη : «Στο τραπέζι οι αλλαγές στον κωδικό 6 – Τι είπε για την απαγόρευση μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα»

Πελώνη : «Στο τραπέζι οι αλλαγές στον κωδικό 6 – Τι είπε για την απαγόρευση μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα»

Ερωτηθείσα για τις αλλαγές που αναμένεται να έρθουν σχετικά με τον κωδικό 6 και για το εάν θα σημάνουν επί της ουσίας την κατάργηση των διαδημοτικών μετακινήσεων για λόγους άθλησης, η κ. Πελώνη , αρκέστηκε να πει ότι οι μετακινήσεις με τον κωδικό 6 θα γίνονται μόνο τα πόδια.

Στα νέα περιοριστικά μέτρα τα οποία αναμένεται να εισηγηθεί εντός της ημέρας η Επιτροπή των λοιμιωξιολόγων και να ανακοινώσει το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη προαναγγέλλοντας επί της ουσίας αλλαγές στη χρήση με τον κωδικό 6 για άθληση.

Η κ. Πελώνη, υπογράμμισε ότι στο τραπέζι βρίσκεται η αλλαγή στον κωδικό 6 που αφορά στις μετακινήσεις για άθληση.

«Να κάνουμε όλοι μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια για να βγούμε από το τούνελ της πανδημίας. Όσο περισσότερο τηρήσουμε τα μέτρα τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από αυτή την κατάσταση» σημείωσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ερωτηθείσα για τις αλλαγές που αναμένεται να έρθουν σχετικά με τον κωδικό 6 και για το εάν θα σημάνουν επί της ουσίας την κατάργηση των διαδημοτικών μετακινήσεων για λόγους άθλησης, η κ. Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  αρκέστηκε να πει ότι οι μετακινήσεις με τον κωδικό 6 θα γίνονται μόνο τα πόδια.

Απαγόρευση μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα

Αναφορικά με την απαγόρευση των μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα που ισχύει σήμερα και για το εάν υπάρχουν σκέψεις η απαγόρευση να ξεκινά από τις 9 το βράδυ, όπως γίνεται τις καθημερινές, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι αυτό είναι κάτι που θα το εξετάσει η Επιτροπή.

Λιανεμπόριο και σχολεία

Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες της κυβέρνησης σχετικά με την άρση των περιορισμών, όταν θα είναι βεβαίως αυτό εφικτό, σημειώνοντας ότι σε αυτές είναι το λιανεμπόριο και τα σχολεία.

Πρέπει να λειτουργήσει η οικονομία και πάλι, σημείωσε η κ. Πελώνη σημειώνοντας ότι στη συνέχεια θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ