Μάριος Αθανασίου : Σοβαρή καταγγελία κατά του Λιβαθινού – «Ταπείνωσε καλλιτέχνες με αναπηρία»

Μάριος Αθανασίου : Σοβαρή καταγγελία κατά του Λιβαθινού – «Ταπείνωσε καλλιτέχνες με αναπηρία»

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές του σκηνοθέτη και πρώην διευθυντή του Εθνικού εις βάρος ατόμων με αναπηρία

Συνεχίζονται οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου γενικώς και του Εθνικού Θεάτρου ειδικότερα.

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και την απολογία του γνωστού σκηνοθέτη μέσω της ανακοίνωσής του, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου έκανε μια σοβαρή καταγγελία εις βάρος του μέσω του Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλει τον πρώην διευθυντή του Εθνικού για «ταπείνωση» μελών του κινήματος αναπήρων καλλιτεχνών που ζητούσαν συμμετοχή σε παραστάσης.

Όπως έγραψε ο Μάριος Αθανασίου, ο Στάθης Λιβαθινός όχι μόνο είπε στα μέλη του κινήματος ότι «το θέατρο είναι φασιστικό» αλλά γελοιοποίησε ένα από τα παιδιά για την αναπηρία του.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Λιβαθινός, πρώην διευθυντής εθνικού θεάτρου. Ταπεινώνει επί μία ώρα κίνημα αναπήρων καλλιτεχνών που ζητάει συμμετοχή σε παραστάσεις. “Το θέατρο δεν είναι δημοκρατικό, είναι φασιστικό”, είπε. Και κλείνει δίνοντας στυλό σε παιδί που δε μπορεί… “για γράψε κάτι που θα σου πω”. Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε». Δες το post:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ