Μαρτυρία-σοκ : «Αν δεν γυρνούσαμε πίσω, ο συνάδελφός μας δεν θα ζούσε»

Μαρτυρία-σοκ : «Αν δεν γυρνούσαμε πίσω, ο συνάδελφός μας δεν θα ζούσε»

«Γυρίσαμε στο σημείο προκειμένου να τον απεγκλωβίσουμε, ενώ είχαν σπεύσει προς βοήθειά του και ΜΑΤ» λένε οι άντρες της «ΔΡΑΣΗ».

«Αν δεν γυρνούσαμε πίσω και αν δεν υπήρχε συμπληρωματική βοήθεια από άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν κοντά, είμαστε σίγουροι ότι ο συνάδελφός μας που δεχόταν συνεχή χτυπήματα από 20 – 30 άτομα δεν θα ζούσε».

Αυτό δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» αστυνομικός, μέλος της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, για τον ειδικό φρουρό που δέχθηκε χθες το βράδυ επίθεση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

«Στην αρχή τον έσωσε το κράνος που φορούσε, όμως αυτό βγήκε και δεχόταν κλωτσιές και χτυπήματα στο κεφάλι. Εμείς πατήσαμε κόρνα για να ξεφύγουμε από το πλήθος. Τότε αντιληφθήκαμε την επίθεση που δέχθηκε ο συνεπιβάτης της τελευταίας μοτοσικλέτας της ομάδας μας. Κάποιος τον έριξε στο έδαφος με αιφνίδιο χτύπημα και αμέσως ακολούθησαν χτυπήματα στο κεφάλι από δεκάδες κουκουλοφόρους».

«Δεν ξέρουμε αν στη διάρκεια της επίθεσης κάποιος προσπάθησε, όπως αναφέρθηκε, να αρπάξει το υπηρεσιακό όπλο του, που όμως βρίσκεται σε ειδική προστατευτική θήκη που δεν διαρρηγνύεται. Γυρίσαμε στο σημείο προκειμένου να τον απεγκλωβίσουμε, ενώ είχαν σπεύσει προς βοήθειά του και ΜΑΤ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ