Χανιά : Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά 19χρονου

Χανιά : Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά 19χρονου

Προφυλακίσθηκε ο βασικός κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου στα Χανιά.

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως και της ανακρίτριας Χανίων κρίθηκε, μετά την απολογία του, νεαρός Χανιώτης που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε βάρος 19χρονου, κατά τη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων νεαρών το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά.

Συνολικά, ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκαν οκτώ νεαροί που συμμετείχαν στη συμπλοκή, η οποία αποδόθηκε σε οπαδικές διαφορές.

Η διαδικασία της απολογίας τους άρχισε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ.

Εκτός του βασικού κατηγορουμένου που προφυλακίσθηκε, οι υπόλοιποι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 19χρονος, ο οποίος, αμέσως μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως μια μαχαιριά είχε φτάσει μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Μετά απο μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Το χρονικό

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αναξαγόρα. Ξαφνικά, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και από αυτά κατέβηκαν 6-7 νεαρά άτομα, τα οποία αρχίζουν να συμπλέκονται.

Η συμπλοκή έληξε όταν ο 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, καθώς είχε δεχτεί πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο ύψος του θώρακα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν, εκτός από έναν ο οποίος μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες, μετά από εντατικές έρευνες, εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα, καθώς και κάποιους από την παρέα του 19χρονου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ξαφνικά οι άλλοι τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί φορούσαν κουκούλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ