Τροχαίο στη Βουλή : Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που έψαχνε η οικογένεια του άτυχου Ιάσονα

Τροχαίο στη Βουλή : Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που έψαχνε η οικογένεια του άτυχου Ιάσονα

Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αποτελεί μάρτυρα - κλειδί στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αποτελεί μάρτυρα – κλειδί στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός ταξί κινείτο ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο Ιάσονα, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 23χρονου απηύθυνε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί και να καταθέσει στις αρχές όλα όσα είδε.

Σύμφωνα με το «Open», ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την Αστυνομία και θα καταθέσει την Τρίτη στην Αστυνομία όλα όσα είδε για το τροχαίο.

Επίσης, ένας οδηγός κούριερ που περνούσε, επίσης, από το σημείο εντοπίστηκε και φέρεται να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές. Όπως ισχυρίζεται, ο 23χρονος πέρασε με πράσινο όταν συνέβη το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, τα κρίσιμα εκείνα λεπτά, παρά τη σοβαρότητα των λεγομένων του, ο αρχιφύλακας της τροχαίας στο σημείο προτίμησε να τον επιπλήξει επειδή δεν φορούσε κράνος, παρά να καταγράψει τη μαρτυρία του για το τροχαίο.

Θα «μιλήσουν» οι κάμερες

Στο μεταξύ, το φρουραρχείο της Βουλής έδωσε εντολή να παραδοθούν τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται στην πύλη και γύρω από το κτίριο της Βουλής στο γραφείο του εισαγγελέα που διεξάγει την έρευνα για το τροχαίο.

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, καταδίκασε τη συμπεριφορά του τροχονόμου, ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον διανομέα έξω από τη Βουλή.

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην Αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες» είπε ο κ. Χρονόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ.

«Θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και γι’ αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα» υπογράμμισε ακόμη. Όσον αφορά το ζήτημα της καταγραφής του τραγικού συμβάντος από κάμερες ασφαλείας, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό λόγω του σημείου και ότι έγινε αιμοληψία στον αστυνομικό που οδηγούσε και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ