Ανείπωτο πένθος: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο 17χρονος ανιψιός γνωστού τραγουδιστή

Ανείπωτο πένθος: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο 17χρονος ανιψιός γνωστού τραγουδιστή

Ο άτυχος 17χρονος έκανε βόλτα με το ποδήλατό του όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ένα τροχαίο δυστύχημα έκοψε το νήμα της ζωής του 17χρονου ανιψιού του Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή του πασίγνωστου ελληνικού συγκροτήματος, «Διάφανα Κρίνα».

Ο 17χρονος με την παρέα του κάνοντας ποδήλατο έφυγαν από φιλικό σπίτι στην περιοχή για να πάνε όλοι μαζί σε ένα άλλο, όταν στη διαδρομή πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα αυτοκίνητο, τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

Οι φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, όμως το παιδί είχε ξεψυχήσει…

Η κάμερα της εκπομπής T-Live βρέθηκε στο σημείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος και ο δημοσιογράφος μετέφερε το ρεπορτάζ λέγοντας:

«Ήταν ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν ο 17χρονος μαζί με την παρέα του που ήταν όλοι με τα ποδήλατά τους. Είχαν φύγει από ένα σπίτι φιλικό και πήγαιναν σε ένα άλλο για να παίξουν παιχνίδια στον υπολογιστή όπως μας είπαν οι φίλοι του. Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση από την Αθήνα προς τα Μέγαρα και εδώ σε αυτό το σημείο ένα αυτοκίνητο ο οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα δεν πρόσεξε; δεν είδε τα παιδιά; Έπεσε πάνω στο ποδήλατο του 17χρονου.

Όπως περιγράφουν οι φίλοι του, το ποδήλατο του 17χρονου πολτοποιείται, το παιδί αρχίζει να πετιέται στον αέρα πάνω στο παρμπρίζ μέχρι που μπαίνει κάτω από το αυτοκίνητο, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και για όλη αυτή τη διαδρομή 100 με 150 μέτρα μέχρι το σημείο που είναι τα λουλούδια βρίσκεται το παιδί κάτω από τις ρόδες του οδηγού. Εκεί ακινητοποιείται το αυτοκίνητο του οδηγού, το παιδί πλέον είναι από κάτω. Τρέχουν σοκαρισμένοι οι φίλοι του. Ειδοποιούν το ΕΚΑΒ αλλά είναι αργά, το παιδί έχει ξεψυχήσει. Παίρνουν τη σωρό του και κάνουν ότι μπορούν αλλά δυστυχώς για τον 17χρονο Θάνο όλα είχαν σβήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ