Απόστολος Βραχιολίδης : Έφυγε από τη ζωή ο ρεπόρτερ που «έβγαλε» από τα ρούχα του τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Απόστολος Βραχιολίδης : Έφυγε από τη ζωή ο ρεπόρτερ που «έβγαλε» από τα ρούχα του τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Το συμβάν είχε γίνει κατά τη διάρκεια της press conference όπου ανακοινώθηκε ο γάμος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Απόστολος Βραχιολίδης, ο κορυφαίος ρεπόρτερ που τον Δεκέμβριο του 1964 κατά τη διάρκεια μίας press conference που ετοίμασε το ζευγάρι Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ, με σκοπό την ανακοίνωση του γάμο τους με μια μόνο ερώτηση του προς τον ηθοποιό τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει τον θυμό του, αλλά έφτασε στο σημείο να πλησιάσει τον δημοσιογράφο και να τον χτυπήσει. Το περιστατικό έχει καταγραφεί στην ιστορία του ζευγαριού ως μελανό, καθώς μετά την συμπεριφορά του Παπαμιχαήλ, οι δημοσιογράφοι για τουλάχιστον έξι μήνες σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί τους με την σταρ να καταβάλει προσπάθειες να αντιστρέψει το όλο κλίμα.

Όπως είχε πει σε δηλώσεις του ο Απόστολος Βραχιολίδης στον υπογράφοντα του κειμένου, πριν λίγα χρόνια με αφορμή το βιβλίο «Έχω ένα μυστικό» του Γιάννη Παπαμιχαήλ, στο οποίο γίνεται ειδική αναφορά στο περιστατικό, όλα συνέβησαν στις 11 Δεκεμβρίου του 1964.

«Είχαμε πάει στο στούντιο Άλφα στα Μελίσσια για την αναγγελία του γάμου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Εγώ τότε ήμουν ο μοναδικός που έγραφα αρνητικά σχόλια για την Αλίκη που από τότε έκρυβε την ηλικία της. Γι αυτό τον λόγο πιστεύω πως ήμουν ανεπιθύμητος στην αίθουσα. Πριν φύγω από την εφημερίδα είχα μιλήσει με την διευθύντρια του περιοδικού «Ντομινο» Μίνα Σημηριώτη η οποία μου ζήτησε να ρωτήσω τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αν γνωρίζει κάποιον κύριο «Γληνό»», ανέφερε αρχικά.

Βραχιολιδης_φωτο

Ο Απόστολος Βραχιολίδης χωρίς να σκεφτεί τα όσα θα επακολουθήσουν σηκώθηκε και ρώτησε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Πειράχτηκε τόσο πολύ ο Παπαμιχαήλ με το ερώτημα που έθεσα, που μου ζήτησε με άσχημο τρόπο να βγω έξω από την αίθουσα. Είχε βγει έξω από τα ρούχα του, ενώ αρνιόταν να δώσει απάντηση στο ερώτημα μου. Τότε γύρισα προς την έξοδο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ήρθε και μου έδωσε μια σφαλιάρα στο κεφάλι χωρίς να τον πάρω είδηση. Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτή την απρεπή συμπεριφορά, αποχωρίσαμε όλοι οι δημοσιογράφοι. Αργότερα έμαθα γιατί αντέδρασε έτσι. Φημολογούνταν ότι ο Γληνός ήταν ο κουμπάρος του στον γάμο του με την Δέσπω Διαμαντίδου. Έναν γάμο που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ και οι δυο ηθοποιοί», τόνισε.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο Απόστολος Βραχιολίδης έκανε μήνυση στον ηθοποιό για «τεντιμποϊσμό» με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί από τον Παπαμιχαήλ για δυο μήνες η χρήση της επαγγελματικής του ιδιότητας. «Για μήνες έγραφαν οι εφημερίδες για όσα είχαν συμβεί την ημέρα εκείνη. Είχαμε αποφασίσει μάλιστα να μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά μαζί τους, αλλά λόγω του γάμους τους κρατήσαμε το «εμπάργκο» μέχρι τότε», υποστήριξε.

Η κηδεία του δημοσιογράφου, που έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο με αποκαλύψεις από τις ζωές θρυλικών προσωπικοτήτων ανάμεσα τους ο Αριστοτέλης Ωνάσης θα γίνει στο κοιμητήριο Χολαργού την Τετάρτη στις 11 το πρωί.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ