Κικίλιας: Από σήμερα τα ραντεβού για τον εμβολιασμό των ηλικιών 40-44 με AstraZeneca

Κικίλιας: Από σήμερα τα ραντεβού για τον εμβολιασμό των ηλικιών 40-44 με AstraZeneca

Από σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού των ηλικιών 40-44 με το εμβόλιο της AstraZeneca όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Το Σάββατο 1η Μαΐου θα ανοίξει η αντίστοιχη πλατφόρμα για τον εμβολιασμό και των ηλικιών 45-49.

Από σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού των ηλικιών 40-44 με το εμβόλιο της AstraZeneka όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Το Σάββατο 1η Μαΐου θα ανοίξει η αντίστοιχη πλατφόρμα για τον εμβολιασμό και των ηλικιών 45-49.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κικίλιας, το Μάιο στην Ελλάδα θα εμβολιάζονται όλοι όσοι είναι άνω των 30 ετών. Ήδη έχουν κλειστεί αρκετές χιλιάδες ραντεβού για το εμβόλιο της AstraZeneka και ήδη όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί 9142 νέοι άνθρωποι.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε περήφανος για την επιχείρηση «Ελευθερία» και τόνισε ότι η ανταπόκριση από την κοινωνία στον εμβολιασμό είναι μεγάλη. Χτες ξεπεράσαμε τα 2,9 εκατ. εμβολιασμούς  και σήμερα ξεπερνάμε τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Μάλιστα έκανε λόγο για καθημερινό σπάσιμο των ημερήσιων εμβολιασμών και όπως τόνισε η επιτάχυνση της διαδικασίας με το άνοιγμα νέων εμβολιαστικών κέντρων ώστε από τις 5 Μαΐου να λειτουργούν σε όλη τη χώρα 1500 εμβολιαστικά κέντρα έχει στόχο «να αγγίξουμε τις 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ