Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο (pics)

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο (pics)

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε συνεχώς για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που άφησε την τελευταία της πνοή η 20χρονη γυναίκα στα χέρια των αδίστακτων ληστών στα Γλυκά Νερά, οι οποίοι την βασάνισαν και την σκότωσαν δίπλα στο παιδί της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αδίστακτοι ληστές σκότωσαν την 20χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αγγλία, πιθανότατα την έπνιξαν με μαξιλάρι στη σοφίτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε συνεχώς για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Η κοπέλα που σε λίγους μήνες θα έκλεινε τα 20 της χρόνια έφυγε άδικα από τη ζωή από τους τρεις εγκληματίες οι οποίοι πρώτα την βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρύψει χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα γεννηθείσα το 2001 βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν αποτυπώματα από το σημείο στο οποίο εισήλθαν οι δράστες, ενώ θα ψάξουν για δείγμα γενετικού υλικού και θα κοιτάξουν για κάμερες ασφαλείας.

Ενδεχομένως θα ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Υπάρχει και εκτίμηση ότι πήγαν «στοχευμένα» στο συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα βρουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και για αυτό απαιτούσαν από τη γυναίκα να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ