Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ποια τα 10 άτομα που έχει εστιάσει η Αστυνομία;

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ποια τα 10 άτομα που έχει εστιάσει η Αστυνομία;

Το δημοσίευμα της daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Κάρολαιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της.

Το δημοσίευμα της daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Κάρολαιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο κινούταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ και τώρα ερευνούνται από την Αστυνομία καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας».

Όπως προκύπτει περίπου 10 είναι πλέον οι κακοποιοί τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει το αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως δεν εμπλέκεται σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που δυστυχώς το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Ευτυχώς σήμερα αυτό έχει αλλάξει.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ