Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αγωνίζεται αύριο ξημερώματα κάποιος Ελληνας αθλητής για να ξυπνήσουμε και να ΜΗΝ δούμε την προσπάθειά του στην ΕΡΤ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζανάκης: Η παραλλαγή του ιού στην Κρήτη φέρει 30 μεταλλάξεις – Καλύπτεται από τα εμβόλια (vid)

Όπως είπε το στέλεχος αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε αυτοδύναμα από την στιγμή που έχει εντοπιστεί σε διάφορες περιοχές

Τζανάκης: Η παραλλαγή του ιού στην Κρήτη φέρει 30 μεταλλάξεις – Καλύπτεται από τα εμβόλια (vid) | to10.gr

Έχουν ανακοινωθεί τρεις μεταλλάξεις αλλά ίσως υπάρχουν μία, δύο, δεκάδες στην Κρήτη εκτιμά ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής Πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Όπως εξήγησε ο κ. Τζανάκης αυτό το στέλεχος το ξέρουμε και φαίνεται να συνδέεται με την βόρεια Ευρώπη, την Νορβηγία και την Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι μία παραλλαγή η οποία φέρει 30 μεταλλάξεις. Βεβαίως καλύπτεται από τα εμβόλια. Υπάρχει θέμα προσοχής και εγρήγορσης. Αυτήν την στιγμή δεν ανησυχούμε κάτι τέτοιο. Το στέλεχος της Κρήτης δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο μεταδοτικό», τόνισε μιλώντας στο Open.

Όπως είπε το στέλεχος αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε αυτοδύναμα από την στιγμή που έχει εντοπιστεί σε διάφορες περιοχές. Είναι αδύνατον να παραχθούν 33 μεταλλάξεις με αυτόν τον τρόπο. Μια ίσως φανταστική ιχνηλάτιση είναι ότι κάποιος το έφερε από την Αθήνα στην Κρήτη και το μετέδωσε στους άλλους, ή απευθείας κάποιος ξένος ήρθε στην Κρήτη. «Όσο ο ιός υπάρχει στην κοινότητα ακονίζει τα μαχαίρια του».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από