Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πώς θα περιορίσετε κάποιον να βλέπει το περιεχόμενό σας στο Facebook

Η λίστα περιορισμένης πρόσβασης θα σας λύσει τα χέρια

Πώς θα περιορίσετε κάποιον να βλέπει το περιεχόμενό σας στο Facebook | to10.gr

Όταν περιορίζετε έναν φίλο σας στο Facebook, δεν μπορεί πλέον να διαβάσει τις προσωπικές σας αναρτήσεις. Το Facebook δεν ειδοποιεί τα άτομα που περιορίζετε, ούτε τα καταργεί από τη λίστα φίλων σας. Το περιορισμένο προφίλ απλώς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αναρτήσεις που έχετε διαθέσιμες μόνο στους φίλους σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως όλοι οι άλλοι στο Facebook, τα άτομα στη λίστα περιορισμένης πρόσβασης μπορούν ακόμα να διαβάσουν αναρτήσεις που έχετε επιλέξει να είναι δημόσιες και να δουν τις φωτογραφίες ή τα βίντεο στα οποία έχετε προσθέσει με ετικέτες. Αυτή η προτίμηση δεν λειτουργεί αμφότερα, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς θα συνεχίσετε να βλέπετε τις ιδιωτικές αναρτήσεις των ατόμων στη λίστα περιορισμένης πρόσβασης.

Για να περιορίσετε έναν φίλο σας στο Facebook, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου στο πρόγραμμα περιήγησης MacWindows ή Linux και συνδεθείτε στο προφίλ σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο βέλος προς τα κάτω, στην επάνω δεξιά γωνία και μεταβείτε στην ενότητα “Ρυθμίσεις και απόρρητο“.

Επιλέξτε “Ρυθμίσεις” από το αναπτυσσόμενο μενού επιλογών.

Επισκεφτείτε την ενότητα “Αποκλεισμός” από το μενού στα αριστερά.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Επεξεργασία λίστας” δίπλα στην επιλογή “Λίστα περιορισμένης πρόσβασης”.

Επιλέξτε “Φίλοι” στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία του αναδυόμενου παραθύρου.

Θα πρέπει να δείτε ένα σύνολο από όλες τις φωτογραφίες προφίλ των φίλων σας. Επιλέξτε τους φίλους που θέλετε να περιορίσετε και πατήστε το κουμπί “Τέλος“.

Εάν θέλετε να καταργήσετε κάποιον από τη λίστα περιορισμένης πρόσβασης στο Facebook, ακολουθείστε την ίδια διαδικασία και στο “Επεξεργασία λίστας” καταργήστε την επιλογή των προφίλ που θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο “Τέλος” για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Πηγή: wifinews.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από