Εξοργίζει η σκηνοθεσία της ληστείας μετά φόνου από τον 32χρονο – Δεν δίστασε να βάλει το παιδί δίπλα στη νεκρή Καρολάιν

Εξοργίζει η σκηνοθεσία της ληστείας μετά φόνου από τον 32χρονο – Δεν δίστασε να βάλει το παιδί δίπλα στη νεκρή Καρολάιν

Λίγες ώρες χρειάστηκαν μόνο για την πλήρη ανατροπή της εικόνας του 32χρονου πιλότου που το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στο δωμάτιο που κοιμόταν το 11 μηνών παιδί τους, παγώνοντας και κλονίζοντας το πανελλήνιο.

Από συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, που προκαλούσε τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη, σε αδίστακτο συζυγοκτόνο, που προκειμένου να καλύψει το έγκλημά του δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και το 11μηνών βρέφος του.

Λίγες ώρες χρειάστηκαν μόνο για την πλήρη ανατροπή της εικόνας του 32χρονου πιλότου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στο δωμάτιο που κοιμόταν το 11 μηνών παιδί τους, παγώνοντας και κλονίζοντας το πανελλήνιο.

Μετά το πρώτο σοκ, η απέχθεια και η οργή διαδέχθηκαν κάθε θετικό συναίσθημα που υπήρχε προηγουμένως για τον 32χρονο.

Ανατρέχοντας πίσω στο χρονικό του εγκλήματος και τον τρόπο που σκηνοθέτησε τη ληστεία μετά φόνου προκειμένου να κρύψει το έγκλημά του, όλοι είδαν ένα αδίστακτο δολοφόνο χωρίς ιερό και όσιο.

Εβαλε το μωρό του που έκλαιγε να ακουμπά τη νεκρή μητέρα του, που πριν λίγο είχε ο ίδιος δολοφονήσει, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς για την τραγωδία που έζησαν από τους ληστές.

Και τους έπεισε. Κανείς δεν θα ξεχάσει τον αστυνομικό που με δάκρυα στα μάτια περιέγραφε πως το μωράκι προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη μαμά του.

Την αγριότητα του εκτός από την άτυχη Καρολάιν έδειξε και στο κατοικίδιο της οικογένειας, το οποίο κρέμασε από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας, προφανώς για να είναι πιο πειστικό το σενάριο της ληστείας από αδίστακτους εγκληματίες που θα περιέγραφε στη συνέχεια στην Αστυνομία και θα συντηρούσε ζωντανό 37 ημέρες.

 

Η σοκαριστική ψυχραιμία

Το ψύχραιμο ύφος του, που είχε προκαλέσει απορίες ήδη από τις πρώτες δηλώσεις του λίγες ημέρες μετά το έγκλημα το διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης που έδινε, με αποκορύφωμα τον τρόπο που μιλούσε όταν εξέφραζε την ενόχλησή του για τις πρώτες υποψίες που άρχισαν να διατυπώνονται εναντίον του, καθώς υπήρχαν πολλά κενά στην υπόθεση.

«Με είχαν προειδοποιήσει για άπειρες εικασίες, όσο ΄πουλάει’ το θέμα» ήταν το σχόλιο του 32χρονου, ρίχνοντας ευθύνες και κάνοντας να φαίνονται τιποτένιοι όσοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν υπόνοιες για την αθωότητά του.

«Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να ‘πιαστεί’ από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να »πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση» προσέθετε με ψυχραιμία και στωικότητα, που πλέον, που έχουν όλα αποκαλυφθεί, προκαλεί αγανάκτηση. 

Η «αντιγραφή» μιας ληστείας

Η απόφαση του καθ’ ομολογία δολοφόνου να καλύψει τα ίχνη του και να σκηνοθετήσει ένα έγκλημα προκειμένου να «βγει» από το κάδρο των υπόπτων, όλα δείχνουν πως ήταν άμεση μετά το συμβάν.

Τότε, αποφάσισε να αντιγράψει ένα πραγματικό περιστατικό, το οποίο του είχε μεταφερθεί από γνωστό σε εκείνον πρόσωπο, και ήταν σχεδόν άγνωστο στο ευρύ κοινό, του οποίου αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον η υπόθεση. Ήταν η ληστεία που έγινε στο σπίτι του εκπαιδευτή του πιλότου, πριν από μερικά χρόνια.

Όπως υποστήριξε στην αστυνομία κατά την ομολογία του, δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή ήταν η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ