Καύσωνας στην Κρήτη – Τέσσερις νεκροί από θερμοπληξία στον Άγιο Νικόλαο

Καύσωνας στην Κρήτη – Τέσσερις νεκροί από θερμοπληξία στον Άγιο Νικόλαο

Τέσσερα ηλικιωμένα άτομα έχασαν τη ζωή τους από θερμοπληξία στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Νοσηλεύονταν μετά από επεισόδιο θερμοπληξίας, αλλά δεν τα κατάφεραν

Από θερμοπληξία, λόγω του καύσωνα, κατέληξε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη, ένα ακόμη ηλικιωμένο άτομο, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του ακραίου κύματος καύσωνα σε τέσσερα στο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, δύο ηλικιωμένοι άνδρες, ηλικίας 78 και 81 ετών, καθώς και μία γυναίκα 82 ετών, η οποία μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, διασωληνώθηκε μετά από επεισόδιο θερμοπληξίας, όμως, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πλέον, η Κρήτη μετρά ένα ακόμη θύμα από θερμοπληξία, καθώς μία γυναίκα άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για μία γυναίκα 84 ετών, που νοσηλευόταν στην Εντατική.

«Η 84χρονη γυναίκα έφτασε με συμπτώματα θερμοπληξίας χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε, υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί έδωσαν μία πραγματική μάχη και κατάφεραν να την επαναφέρουν στην ζωή. Τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, σήμερα το πρωί κατέληξε», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μ. Ανδρεαδάκης.

Το νοσοκομείο βρίσκεται σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίσει περιστατικά λόγω του καύσωνα και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ