Φωτιά στην Εύβοια – Νέες αναζωπυρώσεις – Ανθρώπινη αλυσίδα από τους κατοίκους για να σταματήσουν τις φλόγες

Φωτιά στην Εύβοια – Νέες αναζωπυρώσεις – Ανθρώπινη αλυσίδα από τους κατοίκους για να σταματήσουν τις φλόγες

Η φωτιά στην Εύβοια δεν λέει να σταματήσει την καταστροφική πορεία της, με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν τις Καματριάδες και να εμποδίσουν την πορεία της φωτιάς στην Ιστιαία

Η φωτιά στην Εύβοια συνεχίζει να απειλεί χωριά, δάσος και πόλεις όπως η Ιστιαία, με τους κατοίκους να δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων προκειμένου να προστατεύσουν το μέρος τους.

Στην περιοχή Καματριάδες στην Εύβοια, οι κάτοικοι με όσα μέσα διαθέτουν περιμένουν τη φωτιά να πλησιάσει στο μέρος που έχουν επλέξει να δώσουν μάχη με τις φλόγες, εξαιτίας της χαμηλής βλάστησης προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του μετώπου.

Αν η φωτιά εξαπλωθεί και παραπέρα θα κινδυνεύσουν σπίτια και μέρος του δάσους που δεν έχει καεί και οι φλόγες θα αρχίσουν να απειλούν την Ιστιαία.

 

Οι εικόνες που φαίνονται στο παρακάτω βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικές, με τους κατοίκους να φαίνονται αποφασισμένοι να σώσουν ό, τι μπορούν από την πύρινη λαίλαπα. Η φωτιά έχει φτάσει σε μεγάλο ύψος και όπως φαίνεται στις εικόνες εκτός από τους κατοίκους στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Με κλαδιά στα χέρια απέναντι στο πύρινο μέτωπο

Οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά όσο μπορούν, καθώς φαίνονται αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τον τόπο τους.

Οι φωτιά κατακαίει την Εύβοια για έβδομη μέρα και όπως όλα δείχνουν η πυρκαγιά θα είναι εκεί και το ξημέρωμα, με τους κατοίκους να είναι εξοργισμένοι και απογοητευμένοι από την εγκατάλειψη της πολιτείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ