«Ζούσα το όνειρο του γάμου και καταστράφηκε η ζωή μου» – Η απολογία της παίκτριας ριάλιτι για την κοκαΐνη

«Ζούσα το όνειρο του γάμου και καταστράφηκε η ζωή μου» – Η απολογία της παίκτριας ριάλιτι για την κοκαΐνη

Με τα λόγια αυτά το 29χρονο μοντέλο, που πρόσφατα συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της και προφυλακίστηκαν για διάθεση ναρκωτικών ουσιών – 7,8 κιλών κοκαΐνης - προσπάθησε να εξηγήσει απολογούμενη πως βρέθηκε μπλεγμένη σε αυτή την ιστορία που της στοίχισε την προσωπική της ελευθερία.

«Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Με τα λόγια αυτά η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο, που πρόσφατα συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της και προφυλακίστηκαν για διάθεση ναρκωτικών ουσιών – 7,8 κιλών κοκαΐνης – προσπάθησε να εξηγήσει απολογούμενη πως βρέθηκε μπλεγμένη σε αυτή την ιστορία που της στοίχισε την προσωπική της ελευθερία.

Τι είπε στην απολογία της

Η κοπέλα παραδέχεται πως «το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε».

Η πρώτη της αντίδραση, όπως είπε στους δικαστές, ήταν «να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου».

Για το λόγο αυτό  θεωρεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη θέση που βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με μία τόσο βαριά κατηγορία είναι ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενός της.

«Ζούσα το όνειρο του γάμου και καταστράφηκε η ζωή μου»

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου» προσέθεσε η κατηγορούμενη.

Σε άλλο σημείο της απολογίας της η κατηγορούμενη δικαιολογώντας τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα υποστήριξε πως «ήταν κάποια από την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

«Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε» είπε η 29χρονη υπερασπιζόμενη τον εαυτό της πριν ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφασίσουν για την προφυλάκισή της ίδιας και τους συντρόφου της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ