SCG – Σπουδές με αντίκρισμα

SCG – Σπουδές με αντίκρισμα

Το SCG προσφέρει φοίτηση με αναγνωρισμένα Πτυχία και Μεταπτυχιακά του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, με Μαθήματα στην Ελληνική Γλώσσα.

Το SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος (www.scg.edu.gr) είναι αδειοδοτημένο Κολλέγιο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, στους τομείς της Ψυχολογίας, της Κλινικής Γνωσιακής Νευροψυχολογίας, της Κλινικής Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας, της Φυσικής Αγωγής και Προπονητικής, των Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών, της Μετάφρασης και της Διερμηνείας Συνεδρίων.

Το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου είναι κρατικό Γαλλικό Πανεπιστήμιο, το οποίο έχει αποκτήσει 18 βραβεία Νόμπελ και κατατάσσεται στην 1η θέση στην Ευρώπη και στην 16η θέση παγκοσμίως ανάμεσα στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη Lens 2017.

Τα μαθήματα και οι εξετάσεις διενεργούνται στην ελληνική γλώσσα σε όλα τα έτη σπουδών και οι φοιτητές λαμβάνουν βεβαίωση εγγραφής, φοιτητική κάρτα, βαθμολογίες όλων των εξαμήνων και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών απευθείας από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, οι απόφοιτοι αναγνωρισμένων Κολλεγίων που έχουν αποκτήσει πτυχίο αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου, έχουν δικαίωμα αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας του τίτλου σπουδών τους με αυτόν που απονέμεται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ για διορισμό στο Δημόσιο.

Στόχος του SCG είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών τους. Σε αυτό συμβάλλουν οι καθηγητές που είναι εγκεκριμένοι από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ταυτόχρονα επαγγελματίες με πολυετή πείρα, καθώς και ο τρόπος διδασκαλίας που εστιάζει στη διαδραστικότητα και τη συνεργατικότητα.

Στο πλαίσιο των σπουδών τους, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ερευνητικές μελέτες, σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια που διοργανώνονται από το SCG σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστήμια ή ερευνητικούς φορείς, προκειμένου να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους.

SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος | Σόλωνος 16 & Πινδάρου, Κολωνάκι |τηλ.: 2100080150 | email: [email protected]

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ