Κέρκυρα – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του Στρ. Ταγκατίδη – Το ασθενοφόρο άργησε 40 λεπτά

Κέρκυρα – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του Στρ. Ταγκατίδη – Το ασθενοφόρο άργησε 40 λεπτά

Ο 55χρονος επιχειρηματίας και μέλος του εμπορικού συλλόγου της Κέρκυρας πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Όπως καταγγέλλουν οι συνάδελφοί του το ασθενοφόρο άργησε 40 λεπτά.

Ακόμα ένα τραγικό συμβάν ήρθε να επιβεβαιώσει τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ΕΚΑΒ. Ο θάνατος του 55χρονου Στράτου Ταγκατίδη στην Κέρκυρα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, μέλος του εμπορικού συλλόγου και Εμπορικού Επιμελητηρίου, πέθανε από ανακοπή καρδιάς ενώ καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση 40 λεπτών.

Αλλά και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μέσω του σωματείου τους μιλούν για αδυναμία της υπηρεσίας να επέμβει άμεσα στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας έχει παρουσιάσει επανειλημμένως και δημοσίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία ως προς την επιχειρησιακή λειτουργία, την υποστελέχωση σε διασώστες και οχήματα.

Υποστελέχωση σε οχήματα και προσωπικό

Οι εργαζόμενοι ζητούν “άμεσα να δοθεί λύση στην υποστελέχωση και την έλλειψη σωστών επανδρωμένων επιχειρησιακών βάσεων στο νησί . Οι λιγοστοί διασώστες που επιχειρούν καθημερινά δεν δύναται να καλύψουν όλον αυτόν τον όγκο επειγόντων περιστατικών, έχουμε ζητήσει πάμπολλες φορές να στελεχωθεί σωστά η υπηρεσία ώστε να μπορούν τα πληρώματα να επεμβαίνουν άμεσα στα επείγοντα περιστατικά. Επιτέλους η πολιτεία να δείξει το ενδιαφέρον που πρέπει και την ανάλογη στάση απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας θα συνεχίσουμε καθημερινά να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας με κομμένες άδειες χρωστούμενα ρεπό και έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα καλεστούμε από την υπηρεσία να επιχειρήσουμε”. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ