Υπόθεση κοκαΐνης – Καταρρακωμένο το μοντέλο λέει η μητέρα του – Γιατί άργησε να ανοίξει στους αστυνομικούς

Υπόθεση κοκαΐνης – Καταρρακωμένο το μοντέλο λέει η μητέρα του – Γιατί άργησε να ανοίξει στους αστυνομικούς

Η ίδια επιμένει για την αθωότητά της και τονίζει ότι ζούσε στο όνειρο. «Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το δικό μου το παιδί», λέει χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

Στη φυλακή βρίσκεται η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της, μετά την απολογία τους, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Οι γονείς του μοντέλου συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η κόρη τους δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση και να τονίζουν ότι για όλα υπαίτιος είναι ο σύντροφός της, ο οποίος υπήρξε περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών.

«Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το παιδί μου»
«Μιλάμε καθημερινά. Μου λέει ότι έχει καταστραφεί η ζωή της, ότι έχει πάψει να ονειρεύεται. Ότι είναι άδικα μέσα, είναι αθώα. Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, αυτό μου λέει. Έχει καταρρεύσει», αναφέρει για την παίκτρια ριάλιτι η μητέρα της μιλώντας στον Alpha και το T-Live.

«Σκοπός της ζωής μου είναι να αποδείξω την αθωώτητά της», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης: Κατέρρευσε στη φυλακή η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι – Τι λέει η μητέρα της
Όσον αφορά τον σύντροφο της κόρης της υποστηρίζει πως υπήρξε περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών και πως η 29χρονη ζούσε στο όνειρο.

«Είναι το ένστικτο. Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το δικό μου το παιδί. Εγώ δε θα γοητευόμουν από αυτό τον άνθρωπο. Εκείνη ζούσε στο όνειρο αυτή τη στιγμή. Ότι θα παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια.

Σίγουρα είχε μάθει την περιστασιακή του χρήση τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία των προστριβών που είχαν μεταξύ τους».

«Πήγαν να ανοίξουν με κλειδί»
Σε ερώτηση γιατί άργησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς, η μητέρα της παίκτριας απαντά ότι αυτό δεν έγινε για να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών όπως έχει ειπωθεί αλλά γιατί δεν της χτύπησαν την πόρτα και πήγαν να ανοίξουν με το κλειδί.

«Ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Εκείνη φώναζε ποιος είναι; Ποιος πάει να μπει σπίτι μου; Και κάποια στιγμή λένε αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, ανοίξτε», εξηγεί.

«Το παιδί μου είναι αθώο και αυτό θα αποδειχθεί. Είναι μια βαριά δικογραφία, οι Αρχές έκαναν τη δουλειά τους αλλά θα αποδείξω ότι είναι αθώα και ότι δεν είχε ιδέα», καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ