Σοκάρει ο Λάκης Λαζόπουλος – «Έπαθα… Αλτσχάιμερ»

Σοκάρει ο Λάκης Λαζόπουλος – «Έπαθα… Αλτσχάιμερ»

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε ποδαρικό στο «Τι Λες Τώρα!» και μίλησε αποκλειστικά στην Κατερίνα Καραβάτου.

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου, ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Σε είδα πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τρελάθηκα. Πήγα και είπα στον Alpha ότι υπάρχει μία καλή παρουσιάστρια και καλά παιδιά, να τους φέρουμε στην Αθήνα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την γνωριμία του με την Κατερίνα Καραβάτου.

«Αφού έφαγα πολλές φορτούνες, σαν να έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα, να δούμε και λίγο εσένα. Μπορεί να έχω εξωστρέφεια, αλλά έχω προβλήματα να λύσω. Κατά καιρούς πάθαινα διάφορα.

Στους Δέκα Μικρούς Μήτσους έπαθα ένα είδους σωματικό Αλτσχάιμερ. Πέρασα μία διαδικασία μετά το βιβλίο και το θάνατο της Τασούλας μία κατάσταση να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τα κιλά μου», δήλωσε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ζωγράφιζε ανέκαθεν. Παρουσίασε μάλιστα την πρώτη του έκθεση, η οποία πήγε πολύ καλά.

«Είναι η ψυχή μου, είναι το κεφάλι μου που δουλεύουν ασταμάτητα. Την ώρα που ζωγραφίζεις είσαι εσύ και αυτό που ζωγραφίζεις. Χάρηκα πολύ που τα πήγε καλά η πρώτη έκθεση μου. Μπορεί μετά από χρόνια να λέμε ότι αυτός ο ζωγράφος ήταν παλιά ηθοποιός… Για φαντάσου! Μου αρέσει να μηδενίζω, γιατί το μηδέν σου δίνει την εκκίνηση» δήλωσε σχετικά.

«Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ή πει διάφορα, ποτέ δεν με έχουν καλέσει, ποτέ δεν έχουν ζητήσει τη γνώμη μου. Αυτό για μένα είναι ένα εύσημο και μου δίνει δύναμη. Αυτή τη δύναμη την έχω από τότε που συνειδητοποίησα τον εαυτό μου, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο.

Στο πανεπιστήμιο έγινε κάτι σαν επιφοίτηση. Ήταν το μεταίχμιο που ντρεπόμουν να κάνουν οτιδήποτε και είδα μία αγγελία που έλεγε «ζητούνται φοιτητές να απαγγείλουν Ρίτσο». Ήταν η πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να κρατήσω τον εαυτό μου όρθιο απέναντι στο θέλω μου», δήλωσε ακόμα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αναφερόμενος στον θάνατο της αγαπημένης του Τασούλας, παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι που τον συγκλόνισε και συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να υποκριθεί πως όλα πάνε καλά.

«Κάποια στιγμή ο πόνος μου ήταν τόσος που βλέπω τώρα το χαμόγελό μου και είναι τόσο εκνευριστικός ο ήχος που γελάω. Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να παίζω ότι είμαι καλά και είπα, αυτή τη στιγμή περνάς κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Σεβάστηκα τον άνθρωπο που έζησα μια ζωή δίπλα μου και παραμέρισα τον κόσμο.

Η αδυναμία σου είναι η ταυτότητά σου. Δεν μπορείς να παριστάνεις συνέχεια τον δυνατό».

Υπάρχουν απαντήσεις που τις δίνει η στιγμή, υπάρχουν απαντήσεις που τις δίνει ο χρόνος και απαντήσεις που δεν παίρνεις ποτέ.

Να εύχεσαι ο χρόνος να δώσει τις απαντήσεις. Όταν η ζωή σου ετοιμάζει βαλίτσες για κάτι καινούριο το να επιμένεις να γυρνάς στο παρελθόν, δεν έχει καμία λογική. Η άποψη μου είναι πάρε τις καινούριες βαλίτσες και φύγε», δήλωσε.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε στην κάμερα του Τι λες τώρα ο Λάκης Λαζόπουλος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ