Κρήτη – Θρήνος στην κηδεία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη – Τραγική φιγούρα ο γιος του

Κρήτη – Θρήνος στην κηδεία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη – Τραγική φιγούρα ο γιος του

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη στην Κρήτη. Τραγική φιγούρα ο γιος του.

Θρήνος στην κηδεία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη στην Κρήτη. Ο 62χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε ο τρούλος της εκκλησίας Προφήτης Ηλίας μετά τον μεγάλο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ. Η κηδεία έγινε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μάρθας στη Βιάννο, το χωριό του Ιάκωβου Τζαγκαράκη. 

H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Βιάννου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης. Την ώρα του σεισμού ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης βρισκόταν μέσα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τόνους πέτρας και να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Στην εκκλησία τραυματίστηκε και ο γιος του

Τραγική φιγούρα είναι ο γιος του που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε και ο ίδιος, αφού ο σεισμός τον «πρόλαβε» ενώ έβγαινε από την εκκλησία και είδε τον πατέρα του να χάνει τη ζωή του κάτω από τα συντρίμμια. 

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 62χρονο ήταν ότι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA o Μητροπολίτης Καστελλίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας, είχε κάνει τάμα να σώσει την εκκλησία που τελικά τον καταπλάκωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ