Οι «πρωταθλητές» της βροχής – Πατήσια, Αμπελόκηποι και Περιστέρι – Τι έγινε στα καμένα

Οι «πρωταθλητές» της βροχής – Πατήσια, Αμπελόκηποι και Περιστέρι – Τι έγινε στα καμένα

Ο «Μπάλλος» προκάλεσε μεγάλα προβλήματα σε περιοχές της Αττικής. Τι έδειξαν οι μετρήσεις βροχής μετά την κακοκαιρία.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» δείχνει να έχει απομακρυνθεί από την Αττική, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή την ώρα εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη κλειστή είναι η Εθνική Οδός στο ύψος της Ρεντίνας.

Πού έπεσε η περισσότερη βροχή στην Αττική

Σύμφωνα με το Meteo, επιβεβαιώθηκαν οι προγνώσεις για ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική από την κακοκαιρία «Μπάλλος», φαινόμενα τα οποία προκάλεσαν πληθώρα προβλημάτων στην πόλη των Αθηνών. Στον χάρτη παρουσιάζεται η κατανομή της βροχόπτωσης στην Αττική, τα μεγαλύτερα αθροιστικά ύψη βροχής, σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, καθώς και τα περιγράμματα των περιοχών που κάηκαν στις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Όπως φαίνεται σε αυτόν, το μεγαλύτερο ύψος βροχής από την αρχή του εικοσιτετράωρου της Πέμπτης 14/10 έως το απόγευμα της Παρασκευής 15/10 καταγράφηκε στα Πατήσια (181 χιλιοστά) και ακολούθησαν οι Αμπελόκηποι (174 χιλιοστά) και το Περιστέρι (170 χιλιοστά). Οι καμένες περιοχές δέχτηκαν μικρότερους όγκους νερού με εξαίρεση την περιοχή του Τατοΐου όπου η βροχή έφτασε τα 125 χιλιοστά.

Δείτε τον αποκαλυπτικό χάρτη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ