Η αντιτρομοκρατική ανέλαβε την έρευνα για τη δολοφονία του Βρετανού βουλευτή

Η αντιτρομοκρατική ανέλαβε την έρευνα για τη δολοφονία του Βρετανού βουλευτή

Ο Έιμες δολοφονήθηκε σε μια εκκλησία, όπου συναντούσε ψηφοφόρους της περιφέρειάς του, περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά του Λονδίνου

Η έρευνα για τη δολοφονία του Βρετανού βουλευτή, Ντέιβιντ Έιμες, ανατέθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η βρετανική αστυνομία.

Η έρευνα είναι ακόμη στην αρχή της και την έχουν αναλάβει οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, ανακοίνωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Μπεν-Τζούλιαν Χάρινγκτον, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Χάρινγκτον επιβεβαίωσε ότι έχει συλληφθεί ένας 25χρονος ύποπτος.

Ο Έιμες δολοφονήθηκε σε μια εκκλησία, όπου συναντούσε ψηφοφόρους της περιφέρειάς του, περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά του Λονδίνου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 69χρονος βουλευτής των Τόρις, που εκπροσωπούσε το Σάουθεντ Ουέστ του Έσεξ (ανατολική Αγγλία), δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, στη διάρκεια μιας συνάντησης στην εκκλησία των Μεθοδιστών Μπέλφεαρς.

O βουλευτής βρισκόταν έξω από τον ιερό ναό, σε τακτική συνάντηση με τους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας, όταν ένας άνδρας του επιτέθηκε και του «κατάφερε πολλές μαχαιριές».

Παρότι δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης, τελικά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ