Μπάλλος – Ηλικιωμένος ανέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου για να σωθεί από τα ορμητικά νερά

Μπάλλος – Ηλικιωμένος ανέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου για να σωθεί από τα ορμητικά νερά

Ένας 74χρονος ανέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου και κατόπιν στον μαντρότοιχο ενός σπιτιού για να σωθεί από τα ορμητικά νερά στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία, Mπάλλος, σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το lagadas.net, ένας 74χρονος ανέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου και κατόπιν στον μαντρότοιχο ενός σπιτιού για να σωθεί από τα ορμητικά νερά στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.

Στο Ζαγκλιβέρι υπερχείλισε το ρέμα που διασχίζει το χωριό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δεκάδες σπίτια και καταστήματα. Ένα σπίτι γκρεμίστηκε από την ορμή του νερού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου τέσσερα άτομα απεγκλωβίστηκαν από τα σπίτια τους. Μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα υπήρξαν και στον Λαγκαδά, ενώ έξω από τα Λαγκαδίκια υπερχείλισε χείμαρρος και «κατάπιε» μια ιρλανδική γέφυρα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Λαγκαδίκια – Σχολάρι. Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ένας οδηγός επιχείρησε να διασχίσει ιρλανδική διάβαση, στο ρέμα των Λαγκαδικίων του δήμου Λαγκαδά, ωστόσο εγκλωβίστηκε από τα ορμητικά νερά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ