Γλυκά Νερά – Η υπόθεση σχεδόν έκλεισε – Αυτή θα είναι η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά – Η υπόθεση σχεδόν έκλεισε – Αυτή θα είναι η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Δεν νομίζω ότι η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει άλλες διαστάσεις από όσα έχουν ήδη αναφερθεί. Τα περί συνεργού ήταν αίολα», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησαν στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

«Δε νομίζω ότι η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει άλλες διαστάσεις από όσα έχουν ήδη αναφερθεί. Τα περί συνεργού ήταν αίολα. Η υπόθεση έκλεισε σχεδόν με τα δεδομένα των πρώτων ημερών. Περιμένουμε πλέον την πρόταση του εισαγγελέα για την υπόλοιπη διαδικασία», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

«Με μεγάλη καθυστέρηση στράφηκαν οι αρχές στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πέρασαν αρκετές ημέρες, μπορεί και δέκα, μέχρι να του ζητηθεί το κινητό του. Στο διάστημα αυτό είναι αυτονόητο ότι υπήρξε αλλοίωση στοιχείων. Εφόσον του είχε δοθεί το ελευθέρας να ενεργεί ως ο πονεμένος σύζυγος και πατέρας, μπορεί να υπήρχαν επικοινωνίες που δεν ξέρω αν μπορούν να ανακτήσουν οι αρχές», σημείωσε ο κ. Μαρακάκης.

«Η εικόνα που έχουμε είναι ότι δε χάθηκαν κάποια βασικά στοιχεία. Ο δράστης δεν πέταξε το κινητό και οι αστυνομικοί έχουν τη δυνατότητα να ανασύρουν διαγραμμένα αρχεία από το κινητό. Φαίνεται πως υπήρχαν προστριβές στο ζευγάρι, που σχετίζονται κυρίως με το χαρακτήρα του δολοφόνου», απάντησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα είναι 16 ή 18 χρόνια. Δεν υπάρχουν ισόβια στην Ελλάδα. Από την άλλη, δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές σε ισοβίτες», τόνισε κλείνοντας ο Γιάννης Μαρακάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ