Ελευσίνα – Ροπαλοφόροι «έσπασαν» στο ξύλο 16χρονο μαθητή σε εκπαιδευτική εκδρομή

Ελευσίνα – Ροπαλοφόροι «έσπασαν» στο ξύλο 16χρονο μαθητή σε εκπαιδευτική εκδρομή

Μαθητής από τον Κορυδαλλό βρέθηκε με εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελευσίνα και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Ένας 16χρονος μαθητής έπεσε θύμα ροπαλοφόρων στην Ελευσίνα όπου είχε βρεθεί για σχολική εκδρομή. Το θύμα είναι μαθητής σε Λύκειο στον Κορυδαλλό. Για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά παραπάνω, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών.

Η Αστυνομία εξετάζει βιντεοληπτικό υλικό σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τους δράστες της βάναυσης επίθεσης σε βάρος του ανήλικου. Παράλληλα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχει σταλεί ένα κομμάτι από το ξύλινο ρόπαλο προκειμένου να αναζητηθούν ίχνη DNA.

Τι συνέβη

Η βάναυση επίθεση με θύμα τον μαθητή σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής. Ο 16χρονος μαθητής από Λύκειο του Κορυδαλλού βρισκόταν με τους συμμαθητές του στην Ελευσίνα σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Στην εκδρομή βρισκόταν και η διευθύντρια του σχολείου, όταν ξαφνικά μια πολυμελής ομάδα ατόμων με ρόπαλα πλησιάζουν τον νεαρό και την παρέα του και άρχισαν τα χτυπήματα.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το σώμα από την επίθεση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι καθηγητές ειδοποίησαν την Αστυνομία, όμως οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ