Κηφισιά – Ο 40χρονος «Σαμουράι» αναρτούσε βίντεο κάνοντας επίδειξη των δεξιοτήτων του στο μαχαίρι

Κηφισιά – Ο 40χρονος «Σαμουράι» αναρτούσε βίντεο κάνοντας επίδειξη των δεξιοτήτων του στο μαχαίρι

Στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 40χρονος έχει αναρτήσει βίντεο σε πολλά εκ των οποίων φαίνεται να γυμνάζεται κρατώντας μαχαίρι, αλλά και να κραδαίνει ένα σπαθί σαμουράι

Ο 40χρονος, ντυμένος με στολή σαμουράι, πήρε το Σάββατο το πρωί το όπλο που φέρεται να είχε αγοράσει παράνομα πριν από μερικούς μήνες, και πιθανότατα επιδείκνυε σε μια από τις πολλές φωτογραφίες με οπλισμό που ανέβαζε στο Facebook – κατέβηκε από το σπίτι του στη Νέα Ερυθραία, περπάτησε 50 μέτρα και βρέθηκε δίπλα στους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους.

Στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά ενώ μιλούσε συνεχώς για πολεμικές τέχνες και γυμναστική. Μάλιστα είχε αναρτήσει και αφίσα ομιλίας του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε ένα βίντεο φαίνεται να κάνει επίδειξη των δεξιοτήτων του στο μαχαίρι ενώ αλλού εμφανίζεται να κραδαίνει ένα σπαθί Σαμουράι.

«Τον συγκεκριμένο κύριο τον βλέπαμε συνήθως νυχτερινές ώρες, πάντα με κουκούλα στο κεφάλι, περπατούσε σχετικά προκλητικά, υπήρχαν φορές που σταματούσε και κοιτούσε τους ανθρώπους που ήταν στο πεζοδρόμιο στην αυλή τους χωρίς να μιλάει…» δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

Ο δράστης φέρεται να είχε νοσηλευθεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Το οπλοστάσιο στο σπίτι του 40χρονου

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 40χρονου μεταξύ άλλων :

  • περίστροφο
  • μεταλλικό τσεκούρι
  • ξίφος
  • δύο αυτοσχέδια δρεπάνια
  • στολή πολεμικής τέχνης
  • 36 φυσίγγια
  • 6 κάλυκες

Ξεσπά ο αδερφός του θύματος

Ο αδελφός του 43χρονου θύματος ξέσπασε για το γεγονός ότι ο δράστης, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, κυκλοφορούσε ελεύθερος και οπλισμένος.

«Πώς γίνεται έναν ψυχάκια, να τον αφήνουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο με χαρτί στα χέρια, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει ολόκληρο οπλισμό στο σπίτι του και να θερίζει κόσμο. Από που τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε όλα αυτά;».

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ