Γαλίτης για Φιλιππίδη – «Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους ανήκουν όλα»

Γαλίτης για Φιλιππίδη – «Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους ανήκουν όλα»

Ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης μίλησε «έξω από τα δόντια» για τον πρώην συνεργάτη του Πέτρο Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το ελληνικό metoo, για τον πρώην συνεργάτη του Πέτρο Φιλιππίδη και για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με όσους έχουν κατηγορηθεί για κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Στηρίζω το κίνημα #metoo και με τα σκίτσα μου και με το λόγο μου και με την στάση μου» δήλωσε ο Γιώργος Γαλίτης στο Πρωϊνό. «Ξέρω όλους τους ανθρώπους και τους από εδώ και τους από εκεί. Δεν είχα ακούσει για τόσο σκληρές συμπεριφορές και για βιασμούς και για ξυλοδαρμούς».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη. με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στους θρυλικούς «Διαπλεκόμενους», παραδέχτηκε πως σοκαρίστηκε όταν άκουσε τις καταγγελίες εναντίον του «όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις μια καλή σχέση, έχεις δημιουργήσει κάποια πράγματα, ή έχεις κάνει παρέα, ή έχεις γελάσει πάρα πολύ ή έχεις κλάψει πάρα πολύ, όταν ακούς τόσο ακραία πράγματα δεν το περιμένεις».

Ωστόσο συμπλήρωσε πως «συνήθως αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους ανήκουν όλα, δεν τους φτάνει να είναι πρωταγωνιστές, να είναι αναγνωρίσιμοι, να έχουν πολλά χρήματα, να έχουν θέατρο, να σκηνοθετούν, δεν τους φτάνουν αυτά και θέλουν και άλλα και άλλα. Οι σχέσεις που είχα με έναν άνθρωπο συγκεκριμένο σε αυτό τον χώρο, έχουν ατονήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Οι κοντινοί τους άνθρωποι ίσως να τον πήραν τηλέφωνο και να μιλήσανε. Υπήρχαν άνθρωποι που (τους κατηγορούμενους) τους φροντίσανε, τους φιλοξενήσανε… Και τι έγινε; Πάλι οι κολλητοί τους θα είναι στα μεγάλα θέατρα. Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα, δεν αλλάζει κάτι» κατέληξε ο ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ