Νίκαια – Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο βενζινάδικο με τον έναν νεκρό

Νίκαια – Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο βενζινάδικο με τον έναν νεκρό

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται το μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν των δραστών, να προσεγγίζει το σημείο της δολοφονίας στη Νίκαια.

Bίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από βενζινάδικο στη Νίκαια με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος, φέρνει στη δημοσιότητα το Mega.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ΙΧ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στον Κηφισό.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται το μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν των δραστών, να προσεγγίζει το σημείο της δολοφονίας. Έχει φιμέ τζάμια για να μη διακρίνεται ποιοι επιβαίνουν σε αυτό και κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια καθώς λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι δράστες προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν με τη μαύρη BMW στο πρατήριο και άνοιξαν πυρ. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 3 κάλυκες από 32αρι περίστροφο.

Λίγο αργότερα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στου Ρέντη και από τα χαρακτηριστικά του προκύπτει ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών το οποίο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ