Κορωνοϊός – Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της 14χρονης κόρης του, ιερέας νόσησε και διασωληνώθηκε (vid)

Κορωνοϊός – Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της 14χρονης κόρης του, ιερέας νόσησε και διασωληνώθηκε (vid)

«Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δε θα μιλούσαμε τώρα» λέει στην κάμερα του MEGA.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η οικογένεια του πατέρα Βησσαρίωνα δοκιμάζεται.

«Κολλήσαμε όλοι (σ.σ. κοροναϊό). Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ασθένεια. Εγώ πέρασα και Η1Ν1, δεν ήταν έτσι. Ο κοροναϊός είναι ύπουλος εχθρός».

Πέντε μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 14χρονης κόρης του έπειτα από χειρουργική επέμβαση, ο πατέρας Βησσαρίων βρέθηκε να παλεύει 20 μέρες διασωληνωμένος με κοροναϊό.

«Πήγα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο ιός παρόλο που είμαι εμβολιασμένος και στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, μπήκα στο Παπαγεωργίου όπου διασωληνώθηκα για 20 ημέρες».

Ο λογισμός του εκείνες τις μέρες μόνο στη σύζυγό του, τη γυναίκα που κλήθηκε να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού τους αλλά και τον κοροναϊό που τους χτύπησε αιφνίδια την πόρτα.

«Τα δύο τα παιδιά πιο βαριά, η σύζυγος πιο ελαφριά, ο άλλος ο γιος πιο ελαφριά. Αν εγώ πέθαινα τι θα γινόταν αυτή η γυναίκα με τρία παιδιά και μια κόρη πεθαμένη και εγώ πεθαμένος. Τι θα γινόταν στην οικογένεια μέσα;».

«Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δε θα μιλούσαμε τώρα»

Με έσωσαν οι γιατροί δηλώνει στο MEGA, τονίζοντας ωστόσο πως αν δεν είχε εμβολιαστεί, δε θα έβγαινε νικητής.

«Εγώ ευτυχώς δεν είχα υποκείμενα νοσήματα. Κι ευτυχώς είχα εμβολιαστεί. Ειδάλλως σήμερα δε θα μιλούσαμε» λέει.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο πατέρας Βησσαρίων συγκλόνισε το πανελλήνιο με το δράμα που βίωνε. Μόλις είχε χάσει το 14χρονο αγγελούδι του.

Πως και πως περίμενε την ημέρα του χειρουργείου η μικρή Γωγώ που θα της άλλαζε τη ζωή. Δεχόταν bullying στο σχολείο και με την επέμβαση ήθελε να χάσει τα επιπλέον κιλά.

«Λέει ‘μπαμπά μου, πώς θα χάσω κιλά’. Της πήρα όργανα γυμναστικής, δικά της είναι, η καημένη προσπαθούσε».

Τότε, ο πατέρας της είχε μιλήσει για ιατρικό λάθος που στέρησε τη ζωή της κόρης του ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στην επιστήμη που τον έσωσε.

«Ν’  ακούσουμε την επιστήμη, να μην ακούμε υπερβολικές φωνές. Να ακούσουμε τι λέει η επιστήμη, κάθε μέρα φεύγουν από τη ζωή λόγω του κοροναϊού».

«Η Ιερά Σύνοδος λέει ‘εμβολιαστείτε’»

Ο πατέρας Βησσαρίων αναφέρθηκε και στους αντιεμβολιαστές και στην προσπάθειά τους να συνδέσουν την ιδεολογία τους με την εκκλησία.

«Στην Ελλάδα σαφώς κάποιοι έχουν συνδέσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα με την εκκλησία. Η επίσημη εκκλησία, η Ιερά Σύνοδος λέει ‘εμβολιαστείτε’, αυτές οι φωνές είναι μεμονωμένες και είναι φωνές υπερβολής, που ανήκουν έξω από τον χώρο της εκκλησίας και αν κάποιοι είναι μέσα στην εκκλησία, αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν πρέπει να τους ακούμε».

Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον συνεχίζει με την αποθεραπεία στο σπίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ