Σοβαρό τροχαίο για τον Θέμη Αδαμαντίδη – Ποια είναι η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο για τον Θέμη Αδαμαντίδη – Ποια είναι η κατάστασή του

Σοκαριστικό περιστατικό

Σε τροχαίο ενεπλάκη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο και τον αστράγαλό του όταν ένα όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα ο Θέμης Αδαμαντίδης να χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του οχήματός του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης την Παρασκευή στο κοινό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Για το θέμα μιλά στο DEBATER ο αγαπημένος καλλιτέχνης και συνεργάτης φέτος του Θέμη Αδαμαντίδη, Λευτέρης Πανταζής.

Ο «Λεπά» αναφέρει ότι το τροχαίο έγινε την περασμένη Τρίτη με συνέπεια την Παρασκευή ο Θέμης Αδαμαντίδης να μην μπορεί να έρθει στο μαγαζί επειδή είχε πρηστεί το πόδι του.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε ένα πρόγραμμα το Σάββατο»

«Πόναγε την Παρασκευή, έβαλε πάγο και άλλα γιατροσόφια» μας είπε ο κ. Πανταζής, συμπληρώνοντας ότι το Σάββατο ο Θέμης Αδαμαντίδης ήρθε στο μαγαζί και επειδή κούτσαινε έκανε μόνο ένα πρόγραμμα.

«Του είπα άμα είσαι καλύτερα έλα. Έκανε ένα πρόγραμμα και μετά έφυγε. Να είναι καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος διαχειρίστηκε το θέμα: «Σε όλους μπορούν να συμβούν. Σεβόμαστε τις ανάγκες και του κόσμου για αυτό δεν κλείσαμε το μαγαζί. Δουλεύουμε 2 μέρες όχι 7 μέρες όπως κάποτε. Πρώτα σκέφτηκα την υγεία του και μετά ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο. Σκέφτηκα τους εργαζόμενους».

Πηγή πληροφοριών: newscenter.gr, debater.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ