Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Κανάκης «τελείωσε» τον Στάθη από το «Ράδιο Αρβύλα» – «Του είπα ότι είμαι θυμωμένος»

Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Κανάκης «τελείωσε» τον Στάθη από το «Ράδιο Αρβύλα» – «Του είπα ότι είμαι θυμωμένος»

Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής.

«Ειμαστε πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Το Ράδιο Αρβύλα είναι για εμάς αγάπη, επικοινωνία. Τα έχουμε χαμένα σήμερα. Ίσως το πρώτο που θα έπρεπε να πω είναι να ζητήσω την κατανόηση όλων. Είμαστε σε σύγχυση όλων. Δεν ξέρω πως θυα κυλήσει όλο αυτό το πράγμα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Αυτό που συνέβη είναι το εξής. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη κάποια στιγμή για να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα εδώ. Μου είπε πως εκείνη τη στιγμή που τον πήραν τηλέφωνο εμφανίστηκε στα σόσιαλ μίντια κάτι που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε. Τα μισούμε και τα πολεμάμε αυτά.

Έκανε κάτι σε μια κοπέλα που θα το μάθετε. Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας αυτής. Το έκανε χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και φωτογραφίες. Πήγαν στα δικαστήρια και μετά τα βρήκαν εξωδικαστικά. Όταν άρχισε να μου λέει αυτά τα πράγματα ο Κώστας η πρώτη αντίδραση ήταν ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί να μην το ξέραμε τόσα χρόνια. Κλείσαμε το τηλέφωνο και ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται από τα γνωστά που ο καθένας λέει ότι θέλει.

Δυστυχώς στην πορεία διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η υπόθεση, η ιστορία. Στην αρχή ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστώ αυτό που γίνεται. Μετά από κάποιες ώρες επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω ότι θα διακόψω τη συνεργασία μαζί του και δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για όλο αυτό. Λέμε συνέχεια τι ζούμε.

Του είπα ότι είμαι θυμωμένος που δεν μας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή. Μας αφορά όλους μας. Μας αφορά άμεσα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε σε μια θέση που θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας πρώτα απ’ όλα για την κοπέλα και όσα βίωσε».

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ