Δολοφονία Άλκη: Οι Αρχές περικυκλώνουν τους συνεργούς του 23χρονου: Τι βρέθηκε σε συνδέσμους οπαδών

Δολοφονία Άλκη: Οι Αρχές περικυκλώνουν τους συνεργούς του 23χρονου: Τι βρέθηκε σε συνδέσμους οπαδών

Το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις και τις εικόνες με τους αστυνομικούς να... βγαίνουν από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ κρατώντας φονικά όπλα που θα μπορούσαν να στερήσουν πολλές ακόμα ζωές

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών της δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, που στοίχησε τη ζωή στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη Άλκη.

Οι Αρχές αξιοποιεί διάφορα στοιχεία που έχει βρει, όπως το φονικό όπλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Άλκης.

Πάνω σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί στοιχεία του θύματος όσο και του 23χρονου που έχει συλληφθεί.

Μίλησαν και τα τηλέφωνα

Από την άλλη φαίνεται να έχουν «μιλήσει» και τα τηλέφωνα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και αποκαλύπτονται με ποιους μίλησε ο 23χρονος μετά τη δολοφονία του Άλκη.

Σύμφωνα με το Open στα τηλεφωνήματα αυτά έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση. 

Δύο ακόμη συλλήψεις μετά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους

Την ίδια ώρα η αστυνομία προέβη σε δύο συλλήψεις μετά τις εφόδους που έκανε σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, έγινε ταυτόχρονη επιχείρηση από την Αστυνομία σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε συνδέσμους οπαδών του Άρη και του Ηρακλή , στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις και τις εικόνες με τους αστυνομικούς να… βγαίνουν από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ κρατώντας φονικά όπλα που θα μπορούσαν να στερήσουν πολλές ακόμα ζωές και να θρηνήσουμε πολλούς Άλκηδες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους συνδέσμους κατασχέθηκαν κράνη, στυλιάρα αλλά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αναμένεται να δοθούν για έλεγχο και για ανεύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από τους ελέγχους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές  και αντικείμενα πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ακόμα, συνελήφθησαν δύο άτομα, υπεύθυνοι συνδέσμων.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον σύνδεσμο Μακεδονίας επί της οδού Δελφών, άντρες της Αστυνομίας έκαναν έφοδο χθες το απόγευμα. Μετά από έρευνες μιας ώρας μετέφεραν 5 σακούλες σκουπιδιών και 7 κάσες με ευρήματα από το συγκεκριμένο χώρο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επισταμένες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μαχαίρια
  • Ψαλίδια
  • Λοστοί
  • Καπνογόνα
  • Φωτοβολίδες
  • Σιδερογροθιές
  • και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, υπεύθυνοι δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ