Βρετανία: Θετική στον κορωνοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ

Βρετανία: Θετική στον κορωνοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ

Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα

Η βασίλισσα Ελισάβετ διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 95χρονη βασίλισσα παρουσιάζει ελαφριά συμπτώματα, σαν κρύωμα, αλλά αναμένεται να συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν:

«Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαιώνουν ότι η Βασίλισσα βρέθηκε σήμερα θετική στην Covid. Αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος και αναμένει να συνεχίσει να ασκεί τις υποχρεώσεις στο Windsor την ερχόμενη εβδομάδα. Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες».

Η βασίλισσα είχε έρθει σε επαφή με τον μεγαλύτερο γιο και διάδοχο του θρόνου της, Κάρολο, ο οποίος βρέθηκε θετικός  για δευτερη φορά στον κοροναϊό την περασμένη εβδομάδα.

Η υγεία της βασίλισσας, της μακροβιότερης και γηραιότερης μονάρχη στον κόσμο, βρίσκεται στο προσκήνιο αφού τον περασμένο Οκτώβριο είχε περάσει μια νύχτα στο νοσοκομείο για αδιευκρίνιστο λόγο και έλαβε σύσταση από τους γιατρούς να ξεκουραστεί.

Την Τετάρτη η βασίλισσα Ελισάβετ ενημέρωσε το προσωπικό των Ανακτόρων ότι δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα μετά την πρώτη δια ζώσης εκτέλεση των καθηκόντων της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ