Κλείνει την Πέμπτη ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Κλείνει την Πέμπτη ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Με εντολή της αστυνομίας

Κλείνει το πρωί της Πέμπτης, από τις 8:00, ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ στη χώρα μας.

Όπως ενημερώνει η ΣΤΑ.ΣΥ, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός Σύνταγμα θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Η επίσκεψη του ισραηλινού προέδρου

Ο πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα, στις 10:10 το πρωί ο πρόεδρος του Ισραήλ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις 10:25 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής και στις 10:35 θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά, στις 11:00, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και στις 11:50 ο Ιτσχάκ Χέρτζογκ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του προέδρου του Κράτους του Ισραήλ.

Στη συνέχεια, στις 14:45 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του Κράτους του Ισραήλ με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και στις 16:30 συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στις 17:30, ο ισραηλινός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και στις 20:55 είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ