Αστυνομικός στον Βόλο βιντεοσκοπούσε τις συναδέλφους του όταν άλλαζαν ρούχα

Αστυνομικός στον Βόλο βιντεοσκοπούσε τις συναδέλφους του όταν άλλαζαν ρούχα

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ένοχος από το δικαστήριο και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και το οποίο αφορούσε την υπόθεση με έναν αστυνομικό που βιντεοσκοπούσε τις συναδέλφους τους, την ώρα που άλλαζαν ρούχα.

Η καταγγελία έγινε στις 7 Δεκεμβρίου του 2018 και σύμφωνα με αυτή ο δράστης από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 βιντεοσκοπούσε στις τουαλέτες γυναικών του Τμήματος τις συναδέλφους του, όταν άλλαζαν ρούχα, για να φορέσουν την υπηρεσιακή τους στολή.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr, ο αστυνομικός που υπηρετεί στην αστυνομία 25 χρόνια, εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο δια συνηγόρου και φέρεται να είχε τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο σε σακούλα συλλογής πλαστικών καπακιών για ανακύκλωση και το είχε ανοιχτό στη λειτουργία του βίντεο για να καταγράφει τις κινήσεις των γυναικών του Τμήματος.

Η γυναίκα αστυνομικός που τον κατήγγειλε, αντιλήφθηκε το τηλέφωνο σε σακούλα, απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας των γυναικών, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε λειτουργία βίντεο και είχε καταγράψει το κάτω μέρος των ποδιών της και τα παπούτσια της.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο στις τουαλέτες, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ένας συγγενής του και ένας φίλος του.

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του, το Δικαστήριο απέρριψε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, που πρότεινε η υπεράσπιση και τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ