Νικολούλη για Ρούλα: «Μου ‘έδινε’ ανοιχτά τον Μάνο – ‘Νομίζεις ότι είναι άγιος;’, με ρωτούσε»

Νικολούλη για Ρούλα: «Μου ‘έδινε’ ανοιχτά τον Μάνο – ‘Νομίζεις ότι είναι άγιος;’, με ρωτούσε»

Όπως είπε η δημοσιογράφος, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη τη ρωτούσε συχνά: «Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα;».

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας και τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας θα παρουσιάσει η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σημείωσε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, της είχε πει για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».

Γι΄αυτό, μάλλον – σημειώνει – η 33χρονη, μιλώντας από τη ΓΑΔΑ, έδωσε αυτή την εικόνα για τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Μάλλον έχει κάποιο λόγο που το κάνει», εκτίμησε η Αγγελική Νικολούλη, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Μου τον ‘έδινε’ τον Μάνο».

Όπως είπε, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη ρωτούσε συχνά τη δημοσιογράφο: «Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα;».

«Δεν εγκατέλειψε τυχαία τη Ρούλα»

Η Αγγελική Νικολούλη τόνισε ακόμη πως όλοι εστίασαν στο γεγονός ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει από το σπίτι και ότι χώρισε τη Ρούλα.

«Απ’ ό,τι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία τη γυναίκα του. Κάτι συνέβη. Κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Και από τη στιγμή εκείνη, η γυναίκα αυτή άρχισε να κάνει τα δικά της. Δηλαδή, ήταν η απόρριψη. Και αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, η οποία αποκάλυψε πως στο σημερινό «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο – ντοκουμέντο για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ