«Η Ρούλα συvευρέθηκε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς με…»: Αυτός είναι ο λόγος που την εγκατέλειψε ο Μάνος

«Η Ρούλα συvευρέθηκε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς με…»: Αυτός είναι ο λόγος που την εγκατέλειψε ο Μάνος

Το παραδέχθηκε η Ρούλα στον Μάνο λίγο πριν…

Εξωσυζυγική σχέση διατηρούσε ο Μάνος. Εξωσυζυγική σχέση διατηρούσε και η Ρούλα. Το ζευγάρι της Πάτρας που εδώ και μέρες πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο θρίλερ που αντίκρισε τα τελευταία 30 χρόνια το Πανελλήνιο. Το θρίλερ που στοίχισε τη ζωή σε τρία μικρά αγγελούδια με την μητέρα τους Ρούλα να είναι προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του ενός και όντας η βασική ύποπτη και για τα άλλα δύο.

Ναι, ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση. Και συνταράσσουν για την υπόθεση της Πάτρας. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου, ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνευρέθηκε με άλλον άνδρα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς, κάτι που η ίδια δεν το αρνήθηκε. Ο πατέρας των κοριτσιών έφυγε από το σπίτι και πήγε σε δικηγόρο για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

«Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση», είπε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε: «Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», σημείωσε η Κέλλυ Χεινοπώρου η οποία, όπως είπε, επιβεβαίωσε το εν λόγω ρεπορτάζ, από δύο πηγές!

«Έχω δεχτεί απειλές – Με σημάδευε όπλο όταν είχα αγκαλιά τον γιο μου»: Σοκάρει η εξομολόγηση της Αγγελικής Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ