Μυστήριο με τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο – Πώς από ένα πρήξιμο στον αστράγαλο έχασε τη ζωή της σε 11 ημέρες

Μυστήριο με τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο – Πώς από ένα πρήξιμο στον αστράγαλο έχασε τη ζωή της σε 11 ημέρες

Η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του 3χρονου κοριτσιού Κατερίνα Αποστολίδου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο ενός τρίχρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι, είχε εισαχθεί αρχικά την Μεγάλη Τρίτη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου και το Σάββατο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά μέσα σε 2,5 ώρες κατέληξε.

Οι γονείς του κοριτσιού μετά το τραγικό συμβάν υπέβαλαν μήνυση ενώ οι καταγγελίες που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικές.

Εντύπωση προκαλεί από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι, δεν έχει παραδοθεί ακόμα το ενημερωτικό σημείωμα από το πρώτο νοσοκομείο, για την πορεία της νοσηλείας του παιδιού στην ιατροδικαστή.

Η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του 3χρονου κοριτσιού Κατερίνα Αποστολίδου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση.

«Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, στο νοσοκομείο γινόταν διερεύνηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

Στο νοσοκομείο από την νεκροτομή δεν μας διαφώτισαν. Νεκροτομικά δεν βρήκαμε κάποια σαφή αιτία. Ακόμα δεν έχω παραλάβει τον ιατρικό φάκελο της μικρής για να δούμε τί έγινε και μέσα στο νοσοκομείο.

Απίστευτες καταγγελίες

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου είχε ένα πρήξιμο στους αστραγάλους και πονούσε το χέρι του, αλλά είχε και χαμηλό πυρετό. Το εξέτασε και  ορθοπεδικός αλλά δεν βρήκε κάτι. Στην πορεία της νοσηλείας εμφάνισε και ένα εξάνθημα. Δεν πήρε ποτέ εξιτήριο το παιδί, τις τελευταίες μέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του γι’ αυτό πήγε στο Ιπποκράτειο», ανέφερε αρχικά.

«Έχουν ληφθεί δείγματα για ιστολογικές, βιοχημικές και τοξικολογικές εξετάσεις και ενδεχομένως να ρίξουν φως.

Τα συμπτώματα που με περιέγραψαν οι γονείς παραπέμπουν στη νόσο Καβασάκι, η οποία δεν είναι θανατηφόρος. Ωστόσο, οι γιατροί δεν είχαν καταλήξει σε ακριβή διάγνωση. Είναι θέμα του νοσοκομείου πότε θα δώσει τον φάκελο στους γονείς», συμπλήρωσε.

Μήνυση από τους γονείς

Οι γονείς αρνούμενοι να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας προκειμένου να καταθέσουν μήνυση για τον θάνατο του παιδιού τους, εκφράζοντας υποψίες περί ιατρικού λάθους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ