«Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του Πούτιν – Έλειψε και από τον αγαπημένο του αγώνα χόκεϊ

«Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του Πούτιν – Έλειψε και από τον αγαπημένο του αγώνα χόκεϊ

Η απουσία του αυτή ξεσήκωσε νέες αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του, μετά από τους επίμονους ψιθύρους ότι αντιμετωπίζει πολλαπλά ιατρικά προβλήματα

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες  ώρες οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κι αν όλες οι άλλες αποδείξεις χαρακτηρίζονταν ως «ψευδείς» από το Κρεμλίνο, αυτή τη φορά η… απουσία του από τον αγαπημένο του αγώνα χόκεϊ επί πάγου δεν αφήνει… πολλά περιθώρια για διάψευση από τη Μόσχα.

Πρόκειται για αγώνα που διεξάγεται σε φεστιβάλ στο δημοφιλές στους Ρώσους πλουσίους παραλιακό θέρετρο Σότσι, στην ανατολική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας, στον οποίο συνήθως έδινε το εναρκτήριο λάκτισμα και συμμετείχε πετυχαίνοντας και αρκετά γκολ.

Η απουσία του αυτή ξεσήκωσε νέες αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του, μετά από τους επίμονους ψιθύρους ότι αντιμετωπίζει πολλαπλά ιατρικά προβλήματα.

Αυτή τη χρονιά, ενώ «αναμενόταν» να λάβει μέρος στον αγώνα, επέλεξε να στείλει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα με το οποίο εύχεται «καλή επιτυχία στις παγομαχίες και ας νικήσει ο καλύτερος» σε όλους τους αθλητές, παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκε ότι βρισκόταν στο Σότσι την Τρίτη, ημέρα που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, είναι μόλις η δεύτερη φορά μέσα σε μία δεκαετία που ο Πούτιν παίρνει απουσία από το φεστιβάλ του Σότσι και προσθέτει ότι και η πρώτη του απουσία είχε αποδοθεί σε προβλήματα υγείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έναν χρόνο νωρίτερα, τον Μάιο του 2021, όταν είχε δώσει κανονικά το «παρών» στο παγο-φεστιβάλ, ο Πούτιν είχε καυχηθεί ότι το χόκεϊ του χάριζε μακροζωία, χρησιμοποιώντας εν ολίγοις την εμφάνισή του στον αγώνα για να απαντήσει στους ψιθύρους που και τότε κυκλοφορούσαν για την κατάσταση της υγείας του.

«Μακραίνεις τη ζωή σου, την κάνεις καλύτερη και με βαθύτερο νόημα» είχε πει πέρυσι. 

Ωστόσο, η φετεινή του απουσία από το φεστιβάλ πάγου προσθέτει στις φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του, η οποία -σύμφωνα πάντα με την Daily Mail- έχει επιβαρυνθεί μετά από την εισβολή στην Ουκρανία.

Από το 2020, δύο χρόνια πριν από την εισβολή στην Ουκρανία, διακινούνταν φήμες ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση για καρκίνο, ενώ στα τέλη εκείνης της χρονιάς, ο Βαλερί Σολοβέι, πολιτικός αναλυτής και μέγας πολέμιος του Πούτιν ξεκίνησε να διαδίδει ότι έπασχε επιπλέον και από Πάρκινσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ