Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς του

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς του

Η ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού έγινε το 2017, όταν η καταγγέλλουσα ήταν 15 χρονών.

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του 46χρονου προπονητή kick boxing που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στο Παλαιό Φάληρο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Τελευταίο μίλι για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Στόχος της δημοσιοποίησης των στοιχείων, είναι σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η «προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 20χρονη σήμερα κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα του προπονητή το 2017 και το 2018 όταν ήταν σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα. Όπως φέρεται να είπε η καταγγέλλουσα, όλα ξεκίνησαν όταν γράφτηκε στη σχολή του και άρχισε προπονήσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και το νεαρό της ηλικίας της. Την προσέγγισε ερωτικά και προσπάθησε να συνάψει μαζί της ερωτική σχέση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 46χρονος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο χώρο της σχολής πολεμικών τεχνών και σε προπονητικά καμπ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ