Εφετείο: Αποκαλύψεις για τα 1,5 εκατ. ευρώ φέρεται να έκανε ο 34χρονος – Ναρκωτικά και ερωτικά ραντεβού;

Εφετείο: Αποκαλύψεις για τα 1,5 εκατ. ευρώ φέρεται να έκανε ο 34χρονος – Ναρκωτικά και ερωτικά ραντεβού;

Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρεται να έκανε σε αστυνομικούς ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο. Με την έρευνα να επικεντρώνεται στην προέλευση των χρημάτων, 1,5 εκατ. ευρώ, ο πρώην παίκτης ριάλιτι φέρεται να αποκάλυψε ότι προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες

Μπούκαρε με το αμάξι στο πάρκινγκ του Εφετείου σε κατάσταση αμόκ για να «παραδοθεί» γιατί «έχει κάνει πολλά», τον συνέλαβαν, οδηγήθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο και την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή για όλα αυτά.

Ο 34χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, με την αλλόκοτη αυτή συμπεριφορά βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και τώρα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται δε η έρευνα για το περιστατικό στο Εφετείο αλλά και την προέλευση του μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε μέσα στο αμάξι αλλά και στο σπίτι, με το ποσό να φθάνει συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ούτε καν… βάση διαπραγμάτευσης δεν είναι τα τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Αλεξανδρόπουλο

Ναρκωτικά και ερωτικά ραντεβού

Ο ίδιος τις περισσότερες ώρες φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο σε μια στιγμή διαύγειας φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους αστυνομικούς πού βρήκε τόσα χρήματα, εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται τόσο από εμπόριο ναρκωτικών όσο και από ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Υπενθυμίζεται ότι στο αμάξι του κατηγορούμενου 34χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάνει εδώ και χρόνια χρήση.

«Θέλω να πάω φυλακή» είπε στον ειδικό φρουρό που τον συνέλαβε

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός και συνέχισε:

«Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ειδικός φρουρός, «στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφτασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που επιλήφθησαν για τα περαιτέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ