Ιταλία: Αυτός είναι ο σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι (pics)

Ιταλία: Αυτός είναι ο σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι (pics)

Εκτός από το πολιτικό κομμάτι, όμως, και τις ιδεολογικές αντιλήψεις της Μελόνι, αξίζει μια ματιά στην προσωπική ζωή της

Μετά τη Σουηδία, η άκρα δεξιά σημείωσε νέα νίκη στην Ευρώπη καθώς στην Ιταλία -για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου- μεταφασιστικό κόμμα βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας.

«Θα κυβερνήσουμε για όλους τους Ιταλούς» προσπάθησε να καθησυχάσει τις ανησυχίες στη χώρα της και στο εξωτερικό η επικεφαλής της ιταλικής άκρας δεξιάς Τζόρτζια Μελόνι, η οποία θέλει να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός μετά τη νίκη της παράταξής της στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: «Πάρτι» της Δανίας κόντρα στην Γαλλία – Πρώτη θέση με Λιβάγια για την Κροατία

Εκτός από το πολιτικό κομμάτι, όμως, και τις ιδεολογικές αντιλήψεις της Μελόνι, αξίζει μια ματιά στην προσωπική ζωή της.

Ο σύντροφός της

Η ίδια, η οποία δηλώνει «γυναίκα, μητέρα και χριστιανή», έχει σύντροφο τον 41χρονο δημοσιογράφο, Αντρέα Τζιαμπρούνο. Γεννημένος στο Μιλάνο, ο Τζιαμπρούνο βρίσκεται στο πλευρό της Μελόνι τα τελευταία επτά χρόνια, με το ζευγάρι για να έχει αποκτήσει και μια κόρη, ονόματι Τζενέβρια.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα παρασκήνια της εκπομπής του Πάολο Ντελ Ντέμπιο, στην οποία ο Τζιαμπρούνο ήταν ο αρχισυντάκτης της.

Προτού μπει στο χώρο της τηλεόρασης, ο Τζιαμπρούνο τελείωσε το επιστημονικό λύκειο της Μόντσα, ενώ αποφοίτησε και από τη Φιλοσοφική Σχολή, του Καθολικού Πανεπιστημίου του Μιλάνο.

Τις πόρτες της Mediaset τις πέρασε για πρώτη φορά του 2009, με τον ίδιο να έχει βάλει την υπογραφεί του σε σπουδαίες εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, όπως οι Quinta Colonna, Matrix, Mattino 5 e Stasera Italia, και 24

Ιδιαίτερη εντύπωση, πάντως, προκαλούν οι διαφορετικές απόψεις που έχει ο ίδιος σε σχέση με την επικείμενη πρωθυπουργό της Ιταλίας, σε θέματα όπως την καταπολέμηση των ναρκωτικών και τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ